Arama sonuçlarınız

1. moger

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Rica ederiz..yeter ki doğru Toyota 'ya sahip ol....üzülme ;)

2. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Fiyat konusunda mutlaka sıkı pazarlık yapmalısın. Mayıs ayında tıpatıp ikizini lpg' siz 26.000 TL ye aldım.....
  3. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Bak bu araç benimkinin ikizi :D eğer temizse diri duruyor....İstanbulda olduğu için avantajlı. Al LC yi Vecih ustaya gidelim gösterelim, Lpg içinde karşıda Yusuf usta var ... eğer OK verirlerse bence uygun...ama fiyat pazarlık edilmeli...

4. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. 80 kasa için büyük derler, 100 kasayı arazide düşün ;) sıkıntı yaratabilir ???... Sen sonra Nadir abinin ACMAT 'ıyla dolaşmak zorunda kalırsın ;D
  5. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Senem.... Heytem 100 kasayı kullanıyor ama Çağlar ın da dediği gibi aksesuar ve yükseltme kiti açısından 80 kasa bu konuda daha avantajlı...100 kasa 80 kasaya göre daha elektronik donanımlı.. Arazi de sonradan sıkıntı vermesin.... Sen de gezeyim,mangal yapayım...

6. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. bir iki kere tekne çekmeden birşey olmaz Toyota'ya, ama adamın işi bu! mutlaka Toyota'nın nimetlerinden yararlanıyordur. Ben İstanbul'da benzinli bir VX 80 bulmuştum.Heytem ''aracın sahibini tanıyorum,yıllarca at konteynırı çektiler o LC turşu sakın alma''...

7. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Pardon... ben beyaz olan R turbo dizele bakmaya gideceksin sandım. Diğer LC ,evvelden de ilana koyup duruyordu.satamamasının sebebi yüksek fiyat istemesiyse problem yok.. bir de tekne çekildiği söyleniyor.Hoş Toyota dan konuşuyoruz ama bu tekne çekişleri LC 'yi...
  8. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Senem eğer araç gerçekten bakımlıysa düşünülebilir....Ama benzinlinin performansını da arazide alamayabilirsin.....tek avantaj yakıt avantajı olabilir...Vecih ustayla görüştün mü? belki bu aracı tanıyor olabilir ya da telefonda bile bir iki soru sorarak buradan...
  9. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Merhaba Senem...gidiyormusun Antalya'ya?

10. moger

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Değerli düşünceleriniz için, hepinize çok teşekkür ederim..

11. moger

Klasik Otomobil Dergisi; Classic Car

Ynt: Klasik Otomobil Dergisi; Classic Car Klasik otomobil merakı olanlar veya olmayanlar bence bir göz gezdirin ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37429.0
  12. moger

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Klasik otomobil merakı olanlar veya olmayanlar bence bir göz gezdirin ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37429.0

13. moger

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Klasik otomobil merakı olanlar veya olmayanlar bence bir göz gezdirin ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37429.0
  14. moger

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Ersun (Offroader-EB ) kesin tatilde...yoksa şu ana kadar bu kadar çırpınışlarına kesin yanıt verirdi. Eğer bu Antalya'daki LC gerçekten sorunsuzsa kaçırma..Tam Ersun'un kalemi...manuel vites !! Dubai versiyonu ....Her zaman bulunmaz .....Ama bunu alırsan yanına...
  15. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Senem kafayı bulandırma ::) imkanın varsa al 80 kasa,uzun yola da gelir,kısa yola da gelir,günlük kullanıma da gelir...... ;D

16. moger

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Heheheh...... Orkun ben de film çok ;D ;D ;D hepsini birden paylaşırsak olmaz ;)
  17. moger

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Evet bende hatırlıyorum o aracı..Ara sıra ilana çıkarıp,geri çekiyor........Ya satmaya niyeti yok ya da istediği fiyatlara alıcı bulamıyor ......
  18. moger

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Güzel dileklerini ve düşüncelerini ileten tüm dostlara sonsuz teşekkürler.....Darısı hepinizin başına diyeceğim ama... yorucu :)

19. moger

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Birgün ayarlarız neden olmasın :) Classic Car dergisi için çekilmiş o kadar fazla resmi var ki ben de.....bu sayfalara koyduğum seçmekte zorlandığım sadece birkaçı....
  20. moger

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up Restorasyon zamanı, yurt dışından aksesuar ve parça konusunda yardım alacağınız firmalar için bilgi verebilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri