Arama sonuçlarınız

1. MİCOMİCO

alınık vitara

Ynt: alınık vitara Tuttum bu förmülü.

2. MİCOMİCO

benim keçi zıplamaya başladı :))

Ynt: zıplayan niva :)) Fren ayarlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim:):):)
  3. MİCOMİCO

Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ?

Ynt: Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ? Teknik bilgim yok ancak Lastikler sizi koruyacaktır kanısındayım. Belki tamamen çamur balçığın içerisindeyseniz aracınızın elektrik - elektronik aksamı hasar görebilir ama kokpitte metal temasınız yüksek ihtimalle olmayacağı için zarar görmezsiniz...

4. MİCOMİCO

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) Arif bey size sadece şapka çıkartılır. Tasarım kaliteli , kullanılan malzeme en ideal malzeme, usta da kaliteli olunca bize sadece şapka çıkartmak kalıyor. Emeğinize sağlık.
  5. MİCOMİCO

Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda

Ynt: Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda Poscheye binme fiat a bin diyorlar ama vatandaş zaten fiata değil otobüse zor biniyor. Otobüse binenlere otobüse binme yürüyerek git mi diyecekler. Yazık. hemde çok yazık. gözünün içine baka baka dalga geçiyorlar temiz kalpli iyi niyetli türk...

6. MİCOMİCO

Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda

Ynt: Çok Yakan ve Eski Araca Yüksek Vergiler Kapıda Dünya otomotiv devleri ayakta alkışlıyorlardır şimdi bizi. Aslında bunu isteyen onlar açıklamayı yapmak bizim zat-ı muhteremlere düşüyor yine.

7. MİCOMİCO

Hardtop arka cam amortisörü

Ynt: Hardtop arka cam amortisörü Emin bey ; öncelikle teşekkürler. Yarın ilk işim amortisörün üzerinde yazan bütün bilgileri yazıp ilgili firmaya mail atacağım. umarım uygun bir amortisör bulabiliriz. yıllardır çektiğim ızdırap sona erer.
  8. MİCOMİCO

Hardtop arka cam amortisörü

Ynt: Hardtop arka cam amortisörü Aynı sorun benim vitaradada var. yıllardır bende çok araştırdım uygun bir amortisor yok. mobilya amortisorlernin boyu uygun degil.
  9. MİCOMİCO

Dacia Bayii Oflazlar Sivas...

Bende fotoğrafları merak ettim

10. MİCOMİCO

Bunlarda Benim Defenderlarım :)

Ynt: Bunlarda Benim Defenderlarım :) kuçukken herkes arabayla oynarken ben arazi araçlarını tercih ederdim. yok birbirimizden farkımız

11. MİCOMİCO

salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak

Ynt: salata tabagi kenarinda suyuna banacak yer acmak eşşeğin aklına karpuz kabuğunu niye getirirsin be arkadasım.?
  12. MİCOMİCO

KARTAL - JEEP :))) (MADE IN TURKEY)

Ynt: KARTAL - JEEP :))) (MADE IN TURKEY) 4x4 mü acaba? eğer öyleyse birde vinc attıkmı bitti olay.

13. MİCOMİCO

Gezenbilir'de Neler Oluyor.?

Son üç gündür bir yanım eksik kaldı. Gezenbilire tıkladığımda sunucu problemi nedeniyle erişim sağlanamıyordu. Bugün sabah nihayet erişim sağlanabildi ama gelen mesajların sayısındanda belli ki problem tüm kullanıcılarda yaşanmış. Saygıdeğer moderatörlerimiz gezenbilir sitesi bilinirliği yüksek...
  14. MİCOMİCO

Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva paşam ilanını güncellemiş bugün ama fiyattan hiç taviz yok :( :( :( http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-45-000-tl-turkiye-de-tek-klimali-super-lux-ful-ful-2011-niva-57212930/detay/
  15. MİCOMİCO

Sizce bu parça bulabilirmiyim?..

Ynt: Sizce bu parça bulabilirmiyim?.. İzmir suzuki ışık otomotiv parçayı rahatlıkla bulabileceğini stoklarında yoksada birkaç hafta içinde getirebileceğini belitti. Ancak bir hafta sonra Adana'dan izmir'e araç ile yaklaşık 1000km yol yapacağım için aldım aracı gittim arkadasın tamirhanesine...

16. MİCOMİCO

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Arkadaşlar yakında aranıza katılıyorum. 3 yıldır adanada yaşamaktayım. ,İzmir aşkı burada yedi bitirdi beni. Sonraki etkinliklerde buluşmak dileğiyle.
  17. MİCOMİCO

Duster stepne

Ynt: Duster stepne aracın ağılık merkezi bozulur. mühendisler çok ince hesaplarla araç içerisindeki stepnenin yerini tespit ediyordur diya düşünüyorum.
  18. MİCOMİCO

ACİL YARDIM

Ynt: ACİL YARDIM 100-150 tl.

19. MİCOMİCO

Hardtop Vitara Kullanan arkadaşlar

Hard top vitara kullanan arkadaşlar burada sorunlarımızı , etkinliklerimizi , araclarımızın sevdiğimiz sevmediğimiz yönlerini paylaşabiliriz. Ne dersiniz.?... Mesela ben sabah aracımın koltuğunda oturan kediyi kovalayıp işe gitmekten nefret ediyorum. yada çöp arabasının arkasından gitmekten...
  20. MİCOMİCO

Sizce bu parça bulabilirmiyim?..

Arkadaşlar merhaba. Bugün benim ihtiyarla gezerken Hard topu araca bağlayan kırmızı tırnağın kırıldığını farkettim. 18 yaşında bir aracın plastik bir tırnağının kırılmasını gayet normal karşılıyorum. Şimdi merak ettiğim bu parçayı bulup bulamayacağım ve bulursam kaça bulacağım. Eğer bulamazsam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri