Arama sonuçlarınız

1. S

Disco 2 Td5 - Lastik Tercihi Hk. Yardım

Herkese Selamlar ; 2001 Td5 Disco 2, 2" yükseltme aparatına sahibim. Jantlar 17" Çoğunlukla asfaltta kullanmak, bazen hafif off-road, toprak, patikada gezmek için lastik arayışındayım. Ebat ve lastik için tavsiyeleriniz nelerdir ? 245 veya 255 taban uygun mudur ? Yanakları 75 yapmak artı mı...

2. S

Discovery II TD5 Yardım

Ynt: Discovery II TD5 Yardım Selamlar ; Disco 2 öyle bir araçtır ki, akla hayale gelmeyecek elektronik sorunlar çıkartır. Arka körükler devamlı arıza yapar, dayanamayıp körükleri söker atar, amortisör, yay sisteme geçersiniz. Park edemezsiniz, köşe dönemezsiniz. Bazen arızalar sebebi ile...
  3. S

Acil Yardıma İhtiyacım var. LR Disco 2 Arka Havalı Süspansiyon Sorunu

Herkese Selamlar ; 2001 Model LR Disco 2 sahibiyim. Araçta birkaç zamandır gösterge panalinde yukarı aşağı oklu ikaz ışığı yanıyor ve kontak kapatıp açınca ışık sönüyor idi. Bugun araçta ön fren balata değiştirmek için sadece önleri lifte kalırdım fakat araç liftten inince aracın arka...

4. S

Acil Yardıma İhtiyacım Var. LR Disco 2 Arka Süspansiyon Sorunu

Herkese Selamlar ; 2001 Model LR Disco 2 sahibiyim. Araçta birkaç zamandır gösterge panalinde yukarı aşağı oklu ikaz ışığı yanıyor ve kontak kapatıp açınca ışık sönüyor idi. Bugun araçta ön fren balata değiştirmek için sadece önleri lifte kalırdım fakat araç liftten inince aracın arka...
  5. S

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero Eski pajero ve 4 senedir td5 kullanıcısı olarak : Td5 in elektronik arızaları bitmez tükenmez. Her arızada lanet edersiniz, satıyorum bu arabayı dersiniz ama LR öle bir hastalıktır ki, kızgınlığınız ertesi gün sona erer, arızada giderildi mi ilk günkü gibi Td5' e gene...

6. S

td5 alıcam yardım lütfen

Ynt: td5 alıcam yardım lütfen Selamlar ; Bende 2001 Disco II Td5 sahibiyim. Öncelikle Disco alırken "orjinal araç, değişeni yok" diyenlerden hemen uzaklaşın. Disco'nun makbulü değişeni çok olandır yoksa tüm parçaları siz değiştirmek zorunda kalırsınız. Disco 2 ler Disco 1 lere göre çok...

7. S

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Araç hala problemli, umarım kısa zamana biter ve aranıza donerınm....Lutfen beni bekleyın....
  8. S

YARDIM - Disco 2 Anahtar Kumanda Etmiyor - İzmirden Usta Arıyorum....

Ynt: YARDIM - Disco 2 Anahtar Kumanda Etmiyor - İzmirden Usta Arıyorum.... Adnan abi selamlar ; Aracın sorununu hallettik ama gene aynı arızayı yaptı. Bu seferde EKA nın depo edildiği DCU unit ( DCA da olabilir tam emin değilim ) bloke oldu. Neyse, bir şekilde bilgisayar ile DCU nun...
  9. S

Disco 2 mi satıyorum.... Sizce hangisini almalıyım ?

Ynt: Disco 2 mi satıyorum.... Sizce hangisini almalıyım ? Range'in parçalarının gerçekten pahalı olduğunu duymuştum :) Ama range'lerle ilgili fazlada bilgim yok :)

10. S

Ynt: Disco 2 mi satıyorum.... Sizce hangisini almalıyım ? Selamlar ; Disco 1 de çok fazla elektronik arıza yaşayan duymadım. Ben Disco 2 Td5 kullanıyorum. Disco 2 disco 1 'e göre çok daha fazla elektronik aksamlarla dolu. Hele Disco 2 Td5 te araçta neredeyse bozulmayan, arıza çıkarmayan...

11. S

İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri Selamlar ; Bende İzmir'denim. İzmirde malesef bu tarz işlerin meraklısı bulunmuyor. Bende yandaş bulamıyorum. Benim araç şu aralar biraz problemli, toparlamam için birkaç aya ihtiyacım var. İzmirde güzel ve kalabalık bir grup kurmaya...
  12. S

Ynt: YARDIM - Disco 2 Anahtar Kumanda Etmiyor - İzmirden Usta Arıyorum.... Teşekkürler ; EKA bulamadım ancak İzmirdeki ustam ( hafifte bilgisayar canavarıdır ) birşekilde beyni kodlayarak anahtarı tanıttı. İçimde hala bir sıkıntı var, sanırım en güzeli yeni bir alarm sistemi taktırıp orjinal...

13. S

Herkese Selamlar ; Disco 2, Td5, 2001, 235.000 Km. Gece aracı park edip kumanda ile kilitliyorum. Ertesi sabah kumanda düğme ile kilidi açmıyor. Yedek anahtar da düğme ile kilidi açmıyor. Araç kumanda ile kilitlendiğinden anahta ile açar açmaz alarm çalmaya başlıyor ve alarm çalarken de...
  14. S

Ynt: Disco 2 mi satıyorum.... Sizce hangisini almalıyım ? Disco dan sonra hiçbirşeyin aynı keyfi vermeyeceğini biliyorum ancak yavaş yavaş sorun çıkartmaya başladı. Motorda hiçbir problem yok ama incik boncuk fazla sorun çıkartıyor. Malesef parça bulmakta artık eskisi kadar kolay olmuyor. Hele...
  15. S

Herkese selamlar ; 2001 Disco 2, 235.000 km. satmayı düşünüyorum. ( Ağır off road hiç yapılmadı / az çamur az toprak arabası ) Hem biraz km. düşürmeye hemde biraz model yükseltmeye ihtiyacım var. Sizce hangisini almalıyım ? 2004 veya 2005 2.0 Td4 freelander mi yoksa daha 23.000 km. de 2008...

16. S

LR Discovery II Td5 Fren Problemi

Ynt: LR Discovery II Td5 Fren Problemi İzmirdeyim. Kendi servisim Mersun Oto. ancak izmirde yetkili servis Özgörkey'e de gösterdim. Pek sonuç alamadım. Ama seyahat engelim yok, istanbulda da birilerine gösterebilirim.
  17. S

Ynt: LR Discovery II Td5 Fren Problemi Kürşad selamlar ; Evet sıfır ABS beyni taktılar. Hem kendi özel servisimde hemde yetkili serviste bilgisayarlarda herhangi bir problem gözükmüyor. Yetkili serviste 2003 model Disco Td5 kullandım. Freni gene yumuşak ama pedal ortalarda o sertliğe ulaşıyor...
  18. S

Herkese selamlar; Konuyu okuyan herkesten eğer bilgileri ve/veya deneyimleri var ise yardımlarını rica ediyorum. 2001 model LR Discovery II Td5 sahibiyim. Araç 215.000 km. de dir. Bundan yakın zaman önce ara ara araçta kullanım esnasında ABS TC ve Sanırım Kontrollu İniş ışıkları bir anda...

19. S

Disco 2 Uyarı Işıkları

2001 model Disco 2 sahibiyim. Oturduğum yer hafif yokuşlu bir semt. Araç ile ne zaman hafif bir yokuş aşağı yada yokuş yukarı yere gelsem sesli uyarı ile "TC " , " ABS " , ve yokuş aşağı inen araç ikonu olan uyarı ışıkları yanıyor ve bu ışıklar daha sonra hiç sönmüyor. Ancak aracı kapatıp...
  20. S

İşin Uzmanlarından Yardım Bekliyorum...LR Disco 2

Herkeze selamlar. Uzun zamandır kendime Disco 2 arıyorum çünkü izmirde pek piyasası olmayan bir araba. Sonunda bir tane buldum. Ağır off-road deneyimim hiç olmadı ve alıcağım araçlada ağır off-road yapmayı düşünmüyorum. Hafta içleri şehir içi kullanımı, bazı hafta sonları ise hafif arazide...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri