Arama sonuçlarınız

1. afagan

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008)

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) İDO dan sordum.. sirkeci-harem arasında LPG li araçlara kısıtlama YOK, ilgili arkadaşların dikkatine

2. afagan

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) (arabalı vapurda lpg li araçlar için bir kısıtlama olmadıgıni söyledi sık kullanan bir arkadaş.. benim aracım da lpg li ve ben vapuru deneyeceğim)
  3. afagan

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) emeği geçen herkese bol bol teşekkürler.. görev alan arkadaşlar, ilk buluşma anından itibaren büyük bir özveri ve içtenlikle hiç yabancılık çekmememizi sağladılar.. beyefendilik, centilmenlik ve iyi ev...

4. afagan

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Ben de 08:00 gibi halkalı dan e6 ya çıkmayı planlıyorum.. muhtemelen köprüyü geçtikten hemen sonra doğal gidiş konvoyu oluşacaktır
  5. afagan

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) 1-Iceman ve Petite (vespa) 2-Jeepcj7 (Jeep CJ-7) 3-reis28  (Niva) Avrupa yakası 4-Airport34 (Disco I) Anadolu yakası 5-Tugsan75(Landcruiser) Anadolu yakası 6-koza(Honda Cıvıc)Anadolu Yakası 7-hidoki (suzuki vitara)Anadolu Yakası 8-deep...

6. afagan

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) 4x4 Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +3 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu Yakası 04- Mert Kiğılı (Deep) - Avrupa Yakası 05- Levent...

7. afagan

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) o gün seçim var yahu.. of >:(
  8. afagan

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) Şu halde, galleria önünde toplanılıp vapurla karşıya geçilecekse (ki bence Beşiktaş-Barbaros- 2. Köprü-anadolu güzergahı daha makul) ve bostancı toplanış saati 11:00 ise en geç 09:00/09:30 da Bakırköy ekibinin hareket etmesi lazım. Bu...
  9. afagan

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) biz avrupa yakası sakinleri kortejin bu yakaya da uzamasını istiyoruz (dur heralde :D) bostancı-kadıköy-altunizade-boğaziçi köprüsü-topkapı-bakırköy meydan güzergahı nasıl olur acaba? Bi de bakmışız ki yüzlerce araç katılmış konvoya ::)

10. afagan

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) araç kapılarına söküldüğünde boyaya zarar vermeyen GEZENBİLİR stickerları yapıştırılırsa sitenin de tanıtımı yapılmış olur :)

11. afagan

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008) sahinden de masalar tabaklar bomboş.. ekmek arası köfte söyleseydiniz ya da pizza hut filan ne biliym:)  Annemin mantı akşamı olmasa gelecektim billa, şimdi yüzümdeki şu hain gülümsemeden dolayı utanç içindeyim vesaire ;D
  12. afagan

2001 Vitara Jlx İçin LPG

Ynt: 2001 Vitara Jlx İçin LPG Ben 2006 2.0 grand vitarama BRC lpg dönüşümü uygulatmıştım. Çok memnunum. kağıthanede ithalatçı firmanın kendi servisi var, yüzlerce araca lpg dönüşümü yapmış bir firma, oldukça temiz iş çıkarıyorlar, tavsiye ederim.

13. afagan

Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı... http://www.sahibinden.com/benzersiz_orjinal_dizel_full_otomatik_sunroof_deri_koltuk_WQQaXQQ2929493WQQpXQQdisplayitem bu araç benim evin orda yolumun üstünde, gelip geçtikçe içim cız edip duruyor. bi an o sandım...
  14. afagan

Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008) ben var gelmeyi çok istemek, amma velakin o cumartesi kardeşime kız istemeye gitmek durumunda olmak.. herkese iyi eğlenceler diliyorum.
  15. afagan

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) teşekkürler Mustafa Vey, hoş buldum. Hayal kurabilmek çok güzel bişi:)

16. afagan

Arazi Taşıtlarında Bulunması Zaruri Teçhizat

Arkadaşlar, Araçlarda bulunması gereken teçhizatlar yasa ile belirlenir. Aslında ilgili yasanın ilgili yönetmeliğinin ilgili cetveli ile demek daha doğru. Zira hep o ilgili cetvele atıf yapılır. İlginç bir tespitim var. Arazi taşıtlarında o bildiğimiz standart arac gerecin bulunması YASAL...
  17. afagan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, Adım Serdar. İstanbul'da serbest avukatlık yapıyorum. 2002'de İğneada'da bütünüyle otlarla kaplı bir eski patikadan honda civic ile farkında olmadan Bulgaristan tarafına geçmeyi başaran kişiyim. (Birgün bunu CV me ekleme hayalim gerçek oldu işte!!)...
  18. afagan

Galloper Hakkında

Ynt: Galloper hakkında Çok teşekkür ederim Nadir Bey, senelerdir "mantıklı" olmak adına ne çok şeyi ıskaladığımı farkettim son zamanlarda, yaşlanmaya başlamak bu olsa gerek. İstanbul'da yaşıyor olmak 4*4 sahipleri için sayısız dezavantaj barındırsa da kendimi şimdiden çok iyi hissediyorum ki bu...

19. afagan

Galloper Hakkında

Ynt: Galloper hakkında merhaba, Nadir Bey, ben de bu sıralar bi V6 3.0 ile ilgileniyorum. Maslak Hyundai de sizin adınızı versek umduğumuz alakayı gösterirler mi dersiniz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR