Arama sonuçlarınız

1. soner koç

Toyota Land Cruiser Bj 60

Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60 Merhaba.kampana fren asla diskin yerini tutmaz.Eskiden 87 model doç'um vardı kara direksiyon ve kampana frenli.Direksiyonu çevirmek için aracı hafif ileri geri yapmak gerekiyordu.Frenlerinede basmaya korkardım ya sağa yada sola çekerdi mutlaka.Ayar yapılsa dahi...

2. soner koç

93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero

Ynt: 93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero Niyazi bey yaşadığınız sıkıntıları, bu ve başka forumlarda defalarca okudum.Sattığınıza inanın bende sevindim.Galloper hakkındaki olumsuz fikirlerinize de katılıyorum.İnşaallah dilediğiniz gibi bir pajero sahibi olursunuz.
  3. soner koç

Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60 Aracınız hayırlı olsun.aracın daha önceki rengi griydi.Birkaç sefer giresundan satılık olarak görmüştüm.Dış görünümünde aksesuar eksiği yok,hatta fazlası var ama içi boşmuş demekki.Ben bu formu 3 yıldır inceliyorum kendimce şu sonuca vardım,toyota arazide...

4. soner koç

Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60 maalesef boş modelini almışsınız.hidrolik direksiyon ve frenleri diske çevirmek epey maliyetlidir.artı bu malzemeleride kolay temin edemeyebilirsiniz.keşke 3-5 fazlasına orjinal hdrlk.drksyn ve disk frenli hatta 5 ileri olanını alsaydınız.muhtemelen aracınızda 4...
  5. soner koç

Pickup Lar Ticari Mi Değilmi ?

Ynt: Pickup Lar Ticari Mi Değilmi ? +k2 belgesi gerektirir.

6. soner koç

195.80r.15 Lastik İle 215.80.15 İn Yükseklik Veya Ne Farkı Olur

Ynt: 195.80r.15 Lastik İle 215.80.15 İn Yükseklik Veya Ne Farkı Olur lastik değişimindeki farkı bulmak için,lastik taban genişliğini lastik yanak yüksekliğiyle çarpıyoruz.185/70/14 bir lastikte 185x70 gibi.çıkan sonuç lastik yanak yüksekliğini verir.

7. soner koç

Artık Bende Hilux Cu Olsum. 1996 2.8

Ynt: Artık Bende Hilux Cu Olsum. 1996 2.8 hayırlı olsun.doğru tercih bencede.
  8. soner koç

bu araç l.c'un hangi serisi?

Ynt: bu araç l.c'un hangi serisi? yanılıyor olabilirim ama bj60 ların tümü 3b motorlu dizel olması lazım.60 kasalarda yalnızca fj60 ve fj62 6 silindir ve benzinli.bu araçta benzinli.bj60 değil gibi geliyor bana.neyse,önemli değil,böylesini ilk defa gördüğüm için dikkatimi çekmişti...
  9. soner koç

bu araç l.c'un hangi serisi?

selam.çok aradım bulamadım.bütün toyota l.c serilerini (fj60-fj62-bj60-hj60-hj61)görsel olarak araştırdım bu araçtan göremedim.ilgimi çekti. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-acil-satilik-118484635/detay araç linkte. farkı ise diğer serilerine göre, ön çamurluk üstü...

10. soner koç

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? zıplamasını hoplamasını bilmem ama yükseklik olarak dört dörtlük, tay gibi olmuş.şimdiden emsallerine fark atmış.kaporta boyada varmı işin içinde? ne kadar resimli anlatırsanız okadar sürükleyici olur bence.kolay gelsin,takipteyim.

11. soner koç

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? hayırlı olsun.2.2 motor mutlaka bir yere kadar yeterlidir,olmasa uymasa zaten japon onu koymaz oraya.resimlerinide paylaşırsanız yakından görmüş oluruz.tekrar hayırlı olsun.
  12. soner koç

toyota hilux mu suzuki vitara ki

Ynt: toyota hilux mu suzuki vitara ki ben tercihimi kesinlikle hiluxtan yana yapardım.

13. soner koç

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? dayanıklılık konusunda endişem yok.önemli olan kafadan tüm bakımları yapılmış masrafsızını bulabilmek.ama dediğim gibi,kesinlikle en sonunda toyota alıcam ama biraz daha var ogünlere.size toyotalı keyifli geziler dilerim.
  14. soner koç

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? tabiki haberdar ederim.sahibinden com.da giresunda 87 dizel tek araç var.resimlerde kupa durumu zayıf.ama yapıldığı yazıyor.bizzat gidip görmedim.daha önceden bu araç için yine ilan verilmişti,yalnız galerideydi.telden görüştüm detaylı bilgi veremedi.bende...
  15. soner koç

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? qwasd arkadaşım,bakım ve parça bulunabilirliği endişelerime yenik düştüm. konuyla hiç alakası olmayan kartal taksi aldım.yeni aracımı uzun uzun anlatmama gerek yok :)arazi duygularımı teselli içinde bir ATV araç aldım.şimdilik böyle.ama kesinlikle son aracım toyota...

16. soner koç

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? aslında bütün hilux ilanlarını takip ediyorum.fiyatlar bir türlü yerinde durmuyor.alsammı almasammı diye düşünürken,öte yandan bakım onarım parça bulunabilirliği kemiriyor içimi. sonuçta 20-25 yıllık araçlar.(86-87dizel.91benzinli)2.8lerede bütçe sınırlı,bekleyelim...
  17. soner koç

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? 91 benzinlilerin bakım onarım parça durumları,86-87 dizel 2.4lere göre nasıldır.dizeller daha yaygın gibi ama bunun yanında benzinlinin 4-5 model yüksek olması yedek parça bulunabilirliği açısından bir avantaj sağlarmı...
  18. soner koç

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... römorku için ayrıca anlaşmak gerekiyormuş.

19. soner koç

Sonunda bir BJ60

Ynt: Sonunda bir BJ60 hayırlı olsun kardeş.inşallah bizede nasip olur birgün,yabir hilux yada bir bj60.
  20. soner koç

hadi hayırlı olsun bakalım...nihyet aranızdayım

Ynt: hadi hayırlı olsun bakalım...nihyet aranızdayım hayırlı olsun kardeş.bende bu aralar bj60a merak saldım,forumu inceleyip bilgi edinmeye çalışıyorum.sana yardımcı olamayacağım için üzgünüm.kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri