Arama sonuçlarınız

1. W

Satılık 1996 frontera sport

Ynt: Satılık 1996 frontera sport Rıfat bey iyi günler..Aracın yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?...

2. W

Satılık Bus, T2 ve T3'ler

Ynt: Satılık Bus, T2 ve T3'ler şu aralar araç aradığımdan ve özellikle t3 hastalığım depreştiğinden ben de bu araca odaklanmıştım ama çok uygun değil sanıyorum. nadir olması parça temini otomatik vites oluşu vs.
  3. W

Suzuki Vitara - Hyundai Galloper?

Ynt: Suzuki Vitara - Hyundai Galloper? cevabınız için teşekkürler galloperdan vazgeçtim zaten genelde herkes zannedilenin aksine pajero olmadığını mutlaka pajero almam gerektiğini söyledi. ben de bakınıyorum hala.

4. W

Galloper Hakkında

Ynt: Galloper Hakkında çok teşekkür ederim sizin de yeni aracınız hayırlı olsun ..mutlaka danışırım tekrar teşekkürler
  5. W

Galloper Hakkında

Ynt: Galloper Hakkında merhabalar uzun süren bir bekleyişten sonra ben de galloper 3000 v6 almaya karar verdim..sıralı sistem lpg yeni takılmış durumda yakıtın tam olarak ne olacağını tahmin edemiyorum ancak büyük kasa gibi dezavantajlarına rağmen aklımdaki araç buydu..niyetim bir müddet...

6. W

çok teşekkürler.

7. W

biliyorum bu durumu benim de iki sene oldu ev tutma döşeme vs. vs. şimdi ufaklığı bekliyoruz..ben de batmıştım..şimdi artık aracı değiştirmenin de zamanı geldi..memnunum ama çok ufak malum bagajına bebek arabası sığmayacak araç işimi görmez..biraz genişçe sağlam uzun zaman kullanacağım bir araç...
  8. W

valla temiz bir araç için fiyat iyi en önemli özelliği manuel olması özellikle onlara bakıyorum..durumumu bi kez daha gözden geçireyim bu durumda..sizin aracı da satıyorsunuz galiba diğer topicte gördüm güzel araç..yerine başka bir 4x4 mü düşünüyorsunuz?..bu arada dolandırıcı işi gerçekten...
  9. W

dediğiniz gibi birkaç fotoğraf olursa süper olur..modeli vs.? tamponlar normal boyatılır..motor ve kaportayla ilgili önemli bir sorun olmadıktan sonra mesele yok..internete ilan vermedi sanıyorum henüz..ben sürekli takipteyim de...

10. W

aslında şu anda iş değiştirme ve yeni iş oturtma aşamasında olduğumdan biraz çekingen davranıyorum ama yakında kesinlikle 4x4 olayını gerçekleştireceğim..daha önce linkini verdiğim bütün araçlar satıldı..özellikle 70 bindeki 3 kapı galloper'a resmen yandım..geçenlerde de bir tanesini incelemeye...

11. W

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

benim işyeri capitole yakın öğlen çıkarken tam karşısındaki galeride yeşil bir disco gördüm manuel v8'dir umuduyla gidip baktım..97 model 2,5 tdi çıktı..motoru yeni yapılmış sahibi lro'dan olduğunu söyledi..2 inch yükseltme kiti, bf lastikler, alt korumalar, şnorkel ve 4 tonluk vinç vardı...
  12. W

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2999949 Murat hocam disco arıyordun bunu gördün mü?..2 gün önce fiyatı 25'ti indirmişler fena görünmüyor ama kayıt fatura işlerini bilemiyorum..

13. W

bir sigara içeyim diye pencereyi açar açmaz bir feroza geçti yoksa bu bir işaret mi?
  14. W

benim şu anda kullandığım araç getz şehiriçinde inanılmaz rahat en dar sokaklarda bile rahatlıkla manevra yapabiliyorum..aslında bu araç ta kalsa yeni bir araç edinsem diyorum ama imkanı yok bunu satıp üzerine bir miktar ilave yapabiliyorum ancak..ama şöyle de bir durum var boyu 3.80 olan bir...
  15. W

bu söylediğiniz de dikkate değer..mesele aslında temiz ve sicili temiz araç bulmakta..

16. W

ben de uzun yolda arazi araçlarının daha kullanışlı ve rahat olduğunu düşünüyorum..bütün malzemenizi rahatça doldurup istediğiniz yere ulaşmanız mümkün çok hızlı olması önemli değil bana göre güvenli olması daha önemli bir kriter..uzun yolda giderken hep düşünürüm şimdi karşıdaki aracın şöförü...
  17. W

Yavuz bey sizin araç gerçekten her disco severin uğraşa uğraşa sonunda elde etmek istediği araç bu otomatik vites gerçekten çok mu problem çıkarır tüketim olarak ve arazide?..genelde uygun fiyat ve kilometrede çok örnek var ama hepsi otomatik..ben de hin hin düşünüyordum otomatik alsak sonra...
  18. W

bugünki (yoksa dün müydü?) motor değiştirme olayıyla ilgili güzel bir örnek http://www.araba.com/326904.html

19. W

bir senede 6 defa direksiyon kutusu değiştiren var ..para verip bela almaya değmez
  20. W

doğru o ismi lazım değil araca landrover dememek lazım..gerçekten de elektronik yumağı yeni nesil araçlar..bu arada sizin aracı da satıyorsunuz sanırım günlük olağan turumda gördüm yine sebebi nedir acaba başka bir land mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri