Galloper Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,463

orsa

Zirve
Merhabalar.
Hyundai başlığı olmadığı için burada başlık açtım.
Geçtiğimiz h.sonu ilk kez gezenbilir ekibiyle araziye çıktım.
Tek araç olarak almayı düşündüğüm Galloper üç kapı dizel veya beş kapı manuel benzinli hakkında görüşleriniz nelerdir?
Bir şekilde Atilla Usta'ya kitini getirttirabileceğimi düşünüyorum.
Tek kapı dizel özellikle üstünde durduğum araç ama 23.500 YTL fiyatlı.
Beş kapı ise 16.500 YTL İki araçta sahibinde'de.
LPG sebepli park ve feribot sorunlarını yaşamak istememem, uzunluk handikapı ve 3 kapının bana yeterli genişliği sunması tercihimi biraz daha netleştiriyor.
Sizin görüşünüz nedir?
Daha önce 4 sene LR seri 3 kullanmış ve aracı tek araç olarak ama en az sizin gezilerde ki arazilere sokacak kadar hazır hale getirmek istediğimi de ekleyeyim.
Teşekkürler,
Onur.

Etiketler
Ynt: Galloper hakkında

Onur Bey selamlar.Kusura bakma mesajını görmedim.Sağolsun Yücel haber verdi.Sonra da Uğur :D

Galloper aşağı yukarı pajero ile özdeş.Kasa zaten montero kasa.Motor ve şanzıman da pajero.Geriye kalan ıvır zıvırı da G.Koreliler üstlenmişler.Fabrika önce japonlar tarafından kurulup , G:Korelilere devrediliyor.Aynı bizde olduğu gibi.
Hard offroad düşünüyorsan uygun modifiye ile uyar.Bir de bu tip SUV'larda ( hemen hemen yeni model tüm markalar ) genel sorun porya kilitlerindeki kimi aksamların plastik olması ve zorlanmaya fazla gelmemesi.Bunun dışında Pajero altyapısı dolayısı ile yarı yolda bırakmaz. 6 sil benzinli 3000 motor bana göre gayet iyi.Normal ve arazi şanzımanı da öyle.Bakımlarının zamanında yapılması şartı ile.
Dizeli hakkında pek bilgim yok.Ama dizel pajero kullanıcılarına danışabilirsin.
Benimki eski model LPG ile şehir içi 30 krş yakıyor.Sıralı sistemle daha da düşer herhalde.
Şimdilik aklıma gelen bunlar.İstediğin zaman mesaj yollayabilir veya arayabilirsin.
Patron bizim mesaj hakkımızın 200 olduğunu söylemişti , ama benimki yaş haddinden düştü demek ki. ;D
Hemen temizliyorum.
Saygılar
Cep : 0532 3434006

Bilgiler için çok teşekkürler.
Off-road hastalığı bu olsa gerek.
Üstadı fazla sıkıştırmadım umarım.

Rica ederim , ne demek.Bilgiler paylaşmak için.
Sahibinden com.daki bayandan olanın fiatı çok makul.Baktırmak istediğin zaman Hyundai Maslak servisinde yardımcı olabilirim.

merhaba,
Nadir Bey, ben de bu sıralar bi V6 3.0 ile ilgileniyorum. Maslak Hyundai de sizin adınızı versek umduğumuz alakayı gösterirler mi dersiniz?

Çok teşekkür ederim Nadir Bey, senelerdir "mantıklı" olmak adına ne çok şeyi ıskaladığımı farkettim son zamanlarda, yaşlanmaya başlamak bu olsa gerek. İstanbul'da yaşıyor olmak 4*4 sahipleri için sayısız dezavantaj barındırsa da kendimi şimdiden çok iyi hissediyorum ki bu tarif edilemez bir duygu. Artık şose kenarlarına park edip biraz etrafı izledikten sonra eve dönmek istemiyorum. Ve ciddi bir aksilik olmazsa v6 3.0 la başlayacağım. Oh be lafını etmek bile güzel.

Ynt: Galloper Hakkında

slm bende yeni üyelerdenim
bende bir galloper 3.0 v6 almak istiyorum ama otomatik
nelere dikkat etmeliyim
teşekkürler

merhabalar uzun süren bir bekleyişten sonra ben de galloper 3000 v6 almaya karar verdim..sıralı sistem lpg yeni takılmış durumda yakıtın tam olarak ne olacağını tahmin edemiyorum ancak büyük kasa gibi dezavantajlarına rağmen aklımdaki araç buydu..niyetim bir müddet standart kullanıp daha sonra yavaş yavaş eklemeler yapmak. benim için önemli kriterlerden biri de güvenlik..sağlam bir araç olduğunu düşünüyorum.kasko ücretini de araştırdım 1000 ytl nin altında halledilebiliyor..Nadir bey bildiğim kadarıyla sizin de galloper iniz var sizden ricam yakıt haricindeki kullanım giderleri hakkında bilgi vermeniz. bakımları çok pahalı olur mu..düşündüğüm araç düz vitesli bu arada..ilfer mitsubishi servisine mail atmıştım.. bakımlarının orada da yapılabildiğini öğrendim..umarım sonunda ben de gezilere katılabilirim. saygılarımla.

Hayırlı uğurlu olsun .Güle güle kullanın.Otomatik vites ile benim LPG sarfiyatım şehiriçi 30-35 kuruş arasındaydı.Kullanım giderleri ise emin olun VW grubundan yüksek değil.Ekstra bir şey yoksa balatalar ve filtre değişimleri ile birlikte 10000 km bakımları 120 - 170 YTL arasında tutuyordu.Geçmiş zaman kipi kullanıyorum , zira ben aracı sattım.Yerine 2000 Rangerover 4.6 aldık.Aracı da gördüğümüz yok ya.Mahdum Bey keyfini çıkarıyor. ;D
Ama mitsubishi altyapısı olan kemikli bir araç aldınız.Standart bakımlarına dikkat edin yeterli.Bir de benden tavsiye , motor ve şanzıman yağ seviyeleri ve radyatör su seviyesini bizzat kendiniz kontrol edin.Eksikleri varsa tamamlayın.En fazla bir kaç dakikanızı alır.Bu konuda daha sormak istedikleriniz olursa her zaman yardımcı olmaya hazırım.

çok teşekkür ederim sizin de yeni aracınız hayırlı olsun ..mutlaka danışırım tekrar teşekkürler

http://www.sahibinden.com/2000_hyundai_gallopper_3_0_v6_4x4WQQaXQQ5671279WQQpXQQdisplayitem
bu araç bana çok makul göründü. İlgililere

Aracın bir kaç eksiği var. Ama yine de fiyatına göre iyi sayılabilecek bir araç.

Test sürüşüne çıkalı bir kaç ay oldu. O yüzden hatırımda bir tek sileceklerinin çalışmadığı kalmış. Beşiktaş Evlendirme Dairesi arkasında bakabilirsiniz. Araç Antalya'da bir şirkete aitmiş dolayısıyla işinize yararsa faturası kesilecek.
Bir de acil olarak satılan 12.000 YTL'ye düşürttüğüm normal lpg uygulamalı,230.000 km. civarında, siyah ve otomatik bir araç vardı. İsterseniz bilgileri bulmaya çalışır, özel mesaj atarım.
Yalnız bana bu aracın 5 kapısı biraz fazla uzun geldi. Ama direksiyon turu yeterli idi.

çok teşekkür ederim ben açıkçası galloperlarıda ciddi olarak düşünmeye başladım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri