Suzuki Vitara - Hyundai Galloper?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wterra Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,627
evleneceğim bu sene içerisinde, öncelikler değişiyor o nedenle satabilirim diye düşündüm. ilgilenirseniz benim arabam da satılık sayılır. satıp ne alırım işe nasıl giderim bilmiyorum. evim de işimde uzak yerlerde. tam otomatik bir arazi aracındansa tam otomatik çamaşır makinası daha önemlidir... :smiley:

dolandırcı işi feci. bu bizim bahsi geçen arkadaşa müşteri çıkıyor, adam karısını gönderiyor yanına, kapora veriyorlar, notere gidiyorlar adam sözde parayı getirecek, telefon çalışyor kadın hay allah tüh diyor, saat 18 olmuş, para yetişmedi elden verelim. sen cebindekini arkadaşa ver diyor adam telefonda, sonra yarın gelir gerisini alırsın diyor. bizimkide saşkın tamam diyor. ne araba var ne adamın dükkanı. yasal olarak araba dolndırıcının. mahkeme alehine sonuçlandı bu bizim çalışanın. rezil rüsva oldu.(olay aşağı yukarı böyle)

Etiketler
biliyorum bu durumu benim de iki sene oldu ev tutma döşeme vs. vs. şimdi ufaklığı bekliyoruz..ben de batmıştım..şimdi artık aracı değiştirmenin de zamanı geldi..memnunum ama çok ufak malum bagajına bebek arabası sığmayacak araç işimi görmez..biraz genişçe sağlam uzun zaman kullanacağım bir araç arıyorum..her nekadar gezenbilir üylerininki kadar olmasa da hafif off road tarzı gezilerde de beni yolda bırakmasın istiyorum..daha önce ciddi bir kaza geçirdim..bu yüzden en azından şasi olarak sağlam ve yüksek araç istiyorum..vitara galloper en akla yatkın seçenekler gibi geldi..disco da düşündüm ama hem vergi çok geldi hem de manuel temiz bulmak zor..bir de yaşı geçkin olduğundan kasko problemi var..istanbul gibi biryerde cesaret edemiyorum açıkçası..sizin araç ta çok güzel kesinlikle ama şu anda beni oldukça aşıyor..birinci önceliği araca veremediğimden daha ekonomik bir seçenek bakıyorum.

problem değil benim araç. galloperin resmini çekemedik daha, dijital kamera arıyormuş sahibi, olmazsa ben kendim çeker yollarım size.

ankarada araba yıkama yasağı var o nedenle araç temiz değil. araba yıkayana 500 ytl ceza kesiyor zabıta. susuluk tehlikesi nedeniyle.

işte 4 adet resim. bahsettiğim gibi resimde de görüleceği üzere aracın kaportası son derece düzgün tek bakım gereken yerler tamponlar. lastiklerde yeni.

s4030001kz8.jpg

s4030002er9.jpg

s4030003oo4.jpg

s4030004kv0.jpg

wterra abi;
tavsiyem pajerodan yanadır.gercekten cok kemikli ve sağlam bi araç.arazideki basarısını zaten kanıtlamış.yedek parca sorunu yasayacağınızıda sanmıyorum.bizde 95 model kısa sase olanlarından var.hem sehir içinde hemde arazide kullanım için ideal.
saygılar.

Ynt: Suzuki Vitara - Hyundai Galloper?

cevabınız için teşekkürler galloperdan vazgeçtim zaten genelde herkes zannedilenin aksine pajero olmadığını mutlaka pajero almam gerektiğini söyledi. ben de bakınıyorum hala.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.