Yeni Körük Mü? Körük Iptali Mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uslsy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,882

Yeni körük mü? Körük iptali mi?

• Yeni körük al.

• Körükleri iptal et.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sanayinin makascısı işi çözdü
Biz istanbulda şanzuman inmeden keçeyi değiştiririm diyebilen şanzumancı bulamadık
Bende balatacıyamı sorsam acaba bizde herkes işinden başka herşeyden anlıyor

Etiketler
körük

Oralarda problem yok, istanbul dışındaki şanzumancıların hepsi olur diyor
İstanbuldakiler ağız birliği yapmış şanzumanı imdirecekler 1500 kağıdı alacaklar

İstanbuldakiler ağız birliği yapmış şanzumanı imdirecekler 1500 kağıdı alacaklar
10 sene istanbulda yaşamış ankaralı olarak istanbul sanayi ile ilgili düşüncelerim en az sizin kadar.

O zamanlar ankaraya gelip işimi görüp dönerdim yine de istanbul sanayinin masrafından aşağıda kalır ve hakkı ile işim kalıcı olarak çözülürdü.

10 sene istanbulda yaşamış ankaralı olarak istanbul sanayi ile ilgili düşüncelerim en az sizin kadar.

O zamanlar ankaraya gelip işimi görküp dönerdim yine de istanbul sanayinin masrafından aşağıda kalır ve hakkı ile işim kalıcı olarak çözülürdü.

Bana ters geliyo hocam, benim işim kaptanlık , bi tekne hakkında herhangi bi soru sor , uzaktan ne nerde hepsini tek tek anlatayim
Adama pozisyon swich i diyorum one diyor , sanki ilk defa duymuş gibi
Bilenide hesapta landların bütün şanzuman işleri ona gidiyor, yok onun ordan egsoz mu geçiyordu, mesafe varmıydı acaba diye garip garip sorular soruyor
Şanzumanını yaptığın arabayı şanzumanı üstünde takılıyken hiç görmedinmi be adam diyesim geliyo da işte

Bana ters geliyo hocam, benim işim kaptanlık , bi tekne hakkında herhangi bi soru sor , uzaktan ne nerde hepsini tek tek anlatayim
Adama pozisyon swich i diyorum one diyor , sanki ilk duymuş gibi
Bilenide hesapta landların bütün şanzuman işleri ona gidiyor, yok onun ordan egsoz mu geçiyordu, mesafe varmıydı acaba diye garip garip sorular soruyor
Şanzumanını yaptığın arabayı şanzumanı üstünde takılıyken hiç görmedinmi be adam diyesim geliyo da işte
Kaptanım. Gel ankaraya işiniöz dön. Türkiyenin en iyi sanayisi ankarada. Hem daha ucuz olur hem işin çözülür. Hem de yemeğimizi yersin.

Eyvallah sağol da uzak Ankara, daha ciddi bi iş olsa gelinir de o iş için deymez çok basit bi işlem aslında ustalar zorlaştırıyor
Ben halledicem o işi

Konuyu takip ediyorum herkesin kanayan yarası usta meselesi. Ben de aklım erdi ereli bakım onarımı self servis yapanlardanim.
Kaptanım keçe degisimi icin internette video olabilir. Sizlere kolay gelsin kazasız belasız sürüşler.
Google, youtube,videolarda land rover shifter swicht seal vs seklinde arattim videolar var

Konuyu takip ediyorum herkesin kanayan yarası usta meselesi. Ben de aklım erdi ereli bakım onarımı self servis yapanlardanim.
Kaptanım keçe degisimi icin internette video olabilir. Sizlere kolay gelsin kazasız belasız sürüşler.
Google, youtube,videolarda land rover shifter swicht seal vs seklinde arattim videolar var
Serhun youtube taki bütün videolara baktım , keçe değişimi ile ilgili bişey yok malesef

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.