1.6 JLX İÇİN SILVERSTONE EXTREME

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanbusa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,611

hakanbusa

YARATILANI SEVERİM, YARATANDAN ÖTÜRÜ
Yer
istanbul
İyi günler 2000 model 5 kapı 1.6 jlx'e Yükseltmeleri yapılmış, 31/10,5/15 extreme takabilirmiyiz. (Ayna mahrutiler 5.73 olarak değişti.)

Takan arkadaşlar varmıdır. Sonuçları nasıl olmuştur. Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Etiketler
Ynt: 1.6 JLX İÇİN SILVERSTONE EXTREME

hakanbusa' Alıntı:
İyi günler 2000 model 5 kapı 1.6 jlx'e Yükseltmeleri yapılmış, 31/10,5/15 extreme takabilirmiyiz. (Ayna mahrutiler 5.73 olarak değişti.)

Takan arkadaşlar varmıdır. Sonuçları nasıl olmuştur. Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Araç ne kadar yükseltilmiş...?

Mehmet Becce kiti takıldı 7 cm veya 8 cm yükseldi. Sürtme problemi yok. Gerekirse tamponda sökülecek. Aks kırma, arazi başarısı, kanaldan çıkma, arka çamurluğa sürtme gibi kafama takılan sorular var. Malum takınca geri dönüş olmuyor. Olursa da masraflı oluyor. O yüzden daha önce takmış veya bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

hakanbusa' Alıntı:
Mehmet Becce kiti takıldı 7 cm veya 8 cm yükseldi. Sürtme problemi yok. Gerekirse tamponda sökülecek. Aks kırma, arazi başarısı, kanaldan çıkma, arka çamurluğa sürtme gibi kafama takılan sorular var. Malum takınca geri dönüş olmuyor. Olursa da masraflı oluyor. O yüzden daha önce takmış veya bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
Direksiyonu tam sağ yada sol yaptığında hem tampona hemde çamurluk içine sürtecektir, 2 inç civarı da kupa yükseltme ister...Ayna mahruti lastiği çevirmiş olsa da aktarma elemanları aşırı yüklte olacak hep bence 30/9.5 tan şaşmayın. Extrem lastiklerin çoğu kaplama olduğu için aşırı ağırlığı da unutmamak lazım...

Evet haklısınız. Benimde çekincelerim bu yönde idi. Sizden de tasdik alınca, bu 31'' sevdasından vaz geçmem gerektiğini anladım.

Bu araç için ideali 29" yada 30".30" in üstü biraz iddali olur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.