<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)</b><br />
<br />
benim nacizane fikrim bu ama şimdi tekrar sizlerden de duyuyorum; disco II parçalarının bir kısmını düzenli olarak bulmak çok ciddi sıkıntı, benim başıma gelmişti bir ara, Disco I sağ arka aksı aradılar arkadaşlarım ve çok zor buldular ki bu aks yani.<br />
<br />
Elektronik beyin vs işin içine girdimi ne olur orasını kestirmek zor, üstelik benim aracımda dizel motorun enjöktörlerinin 4 tanesi 150 tl ama td5 disconun enjektörlerini bilemiyorum oldukça pahalı olmalı<br />
<br />
<br />
Kürşad bu gezide genelde bizim önümüzde seyretti , ben Nejat abinin arabasındaydım, seyrettim aracı tüm dez avantajlara rağmen al benisi çok güzel biz baya bir toz yuttuk dönüşte..<br />
<br />
<br />
defender'ı çok seviyorum kaldı ki ben series 3 kısa kasaya biniyorum o ap ayrı bir zevk yani şeytan sürekli dürtüyor V8 kısa kasa fikri ile ama biliyorum ki asla disco daki konfor ne yaparsam yapayım olmayacak ama bende series 3 her türlü kendi başıma da sökerim takarım yürütürüm, böyle bir araçta yok 2 senede fren balatası bitmez mi bir arabanın <br />
bu kadar mı sağlam olur aklım ermiyor, <br />
<br />
<br />
aynı zamanda bir adet citroen berlingo aracım var inanın her iki 3 ayda bir genel bakımlarına gidiyor servise 500 lira tutuyor ortalama, ve serviste yaptıkları kayda değer bir şey yok</div>