Bizden önce Lopez muhabbeti geçtiği için müşteri olduk yoksa Lopeze zorlamayalım...deco_33' Alıntı:abiler anladığım kadarıyla sizin araçlar fenaben yeniyim biraz, aracımda frontera sport yükseltme var gerçi ama bi bakın bakalım gider derseniz gideriz lopeze ama açtığım konu lopez değil oyüzden diğer gelecek arkadaşların arabalarını da değerlendirip ona göre karar veririz bu gezide tanışmış oluruz daha sonrası için planlar yaparız derim
gökayım zaman mekan farkedermi hiç sen gelde ben 1 metre camura batarım cıkmasamda önemli degil bırakırsınız beni orda gidersiniz senden korkan senin gibi olsun ben biraz senden korkuyorum bıraksak her gün orda kalacan ne var bu lopezde bu kadar anlamadım ...varaderocu1' Alıntı:bence sorun yok alpay kardesım senin için zaman uygunmu
senin araçta güzel resimlerini bekliyoruz sende girersin zor olsada yardımlaşma var kimse yolda kalmaz evelallahdeco_33' Alıntı:abiler anladığım kadarıyla sizin araçlar fenaben yeniyim biraz, aracımda frontera sport yükseltme var gerçi ama bi bakın bakalım gider derseniz gideriz lopeze ama açtığım konu lopez değil oyüzden diğer gelecek arkadaşların arabalarını da değerlendirip ona göre karar veririz bu gezide tanışmış oluruz daha sonrası için planlar yaparız derim
ben camura girmemde bu gökayı kim tutacak en sonunda arabayı bırakacak orda seviyor adam girmese bile camur yeme gibi bi rahatsızlıgı var buna sucuk vermeyiz camur veririzarwin' Alıntı:Alpay ve Gökay ikinize de Lopezin girişinde bekleyip çamura girmeme cezası vermek lazım...
Suzukilerle giriyoruz biz de Lopeze...deco_33' Alıntı:abiler anladığım kadarıyla sizin araçlar fenaben yeniyim biraz, aracımda frontera sport yükseltme var gerçi ama bi bakın bakalım gider derseniz gideriz lopeze ama açtığım konu lopez değil oyüzden diğer gelecek arkadaşların arabalarını da değerlendirip ona göre karar veririz bu gezide tanışmış oluruz daha sonrası için planlar yaparız derim
eyvallah kardeş biliyorum tabiki bırakmazsınızsmaile' Alıntı:senin araçta güzel resimlerini bekliyoruz sende girersin zor olsada yardımlaşma var kimse yolda kalmaz evelallah
suzikilere uymayın toyotacılara uyun ;Ddabl' Alıntı:neler oluyor burda sayın abiler insanları lopeze alıp götürceksiniz illabeyler siz gidin pikniğinizi yapın suzukicelere uymayın
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()