11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deco_33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,375
Ynt: 11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler

çayırda gezmeyelimde şöyle pazar günü muhabbeti saglam olsun yeter

Etiketler
Ynt: 11 Aralık Pazar kemerburgaz bölgesinde hafif offroad ve sucuk yapmak isteyenler

bence sorun yok alpay kardesım senin için zaman uygunmu

abiler anladığım kadarıyla sizin araçlar fena :smiley: ben yeniyim biraz, aracımda frontera sport yükseltme var gerçi ama bi bakın bakalım gider derseniz gideriz lopeze ama açtığım konu lopez değil oyüzden diğer gelecek arkadaşların arabalarını da değerlendirip ona göre karar veririz bu gezide tanışmış oluruz daha sonrası için planlar yaparız derim

deco_33' Alıntı:
abiler anladığım kadarıyla sizin araçlar fena :smiley: ben yeniyim biraz, aracımda frontera sport yükseltme var gerçi ama bi bakın bakalım gider derseniz gideriz lopeze ama açtığım konu lopez değil oyüzden diğer gelecek arkadaşların arabalarını da değerlendirip ona göre karar veririz bu gezide tanışmış oluruz daha sonrası için planlar yaparız derim
Bizden önce Lopez muhabbeti geçtiği için müşteri olduk yoksa Lopeze zorlamayalım... :smiley:

varaderocu1' Alıntı:
bence sorun yok alpay kardesım senin için zaman uygunmu
gökayım zaman mekan farkedermi hiç sen gelde ben 1 metre camura batarım cıkmasamda önemli degil bırakırsınız beni orda gidersiniz senden korkan senin gibi olsun ben biraz senden korkuyorum bıraksak her gün orda kalacan ne var bu lopezde bu kadar anlamadım ...

deco_33' Alıntı:
senin araçta güzel resimlerini bekliyoruz sende girersin zor olsada yardımlaşma var kimse yolda kalmaz evelallah

Alpay ve Gökay ikinize de Lopezin girişinde bekleyip çamura girmeme cezası vermek lazım...

arwin' Alıntı:
Alpay ve Gökay ikinize de Lopezin girişinde bekleyip çamura girmeme cezası vermek lazım...
ben camura girmemde bu gökayı kim tutacak en sonunda arabayı bırakacak orda seviyor adam girmese bile camur yeme gibi bi rahatsızlıgı var buna sucuk vermeyiz camur veririz:smiley:))

deco_33' Alıntı:
Suzukilerle giriyoruz biz de Lopeze...

smaile' Alıntı:
senin araçta güzel resimlerini bekliyoruz sende girersin zor olsada yardımlaşma var kimse yolda kalmaz evelallah
eyvallah kardeş biliyorum tabiki bırakmazsınız

bizim kaldıgımız yerde sen senin kaldıgımız yerde sen bu iş böyle maksat güzel bi gezi olması dilegiyle standart olan araclar giremez zaten onlarıda arabalara serpiştiririz olur biter arazi kötü strp takacak yardım edecek adamlar lazım zaten :smiley:))

pazar günü yapacağımız geziyi konu başlığında değerlendirelim isterseniz daha sonra sı için plan yaparız ne dersiniz

Aydın bey den bir kaç kare çamurda da eyiidir hani ama düz duvara tırmanır fronti son resim bizim saklı gol molayı orada veriririz

IMG_0969.jpg

IMG_0988.jpg

IMG_0944.jpg

IMG_0872.jpg

neler oluyor burda sayın abiler insanları lopeze alıp götürceksiniz illa :D beyler siz gidin pikniğinizi yapın suzukicelere uymayın :D :D :D :D :D

dabl' Alıntı:
neler oluyor burda sayın abiler insanları lopeze alıp götürceksiniz illa :D beyler siz gidin pikniğinizi yapın suzukicelere uymayın :D :D :D :D :D
suzikilere uymayın toyotacılara uyun ;D

.

fronti.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR