12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,584

sisdagili61

Zirve
Yer
Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale
Merhaba arkadaşlar,
Ben Çanakkale 960 TOKİ konutlarında oturuyorum, daha önce Kalabaklı Köyüne bağlı idik, şimdi Hamidiye Mahallesi olarak müstakil bir mahalle olduk.
12 HAZİRAN 2011 de bizde genel seçimin yanında muhtar seçimi de var,
Ben MUHTAR ADAYI oldum.Üyelerimiz arasında başka muhtar varmı bilmiyorum.
Seçim çalışmalarına başladım tanıtım broşürleri için bir matbaa ile konuştum pazartesi veya salı günü herşey hazır olacak ve ev ev gezip tanıtım yapacağız.
Sizlerden manen destek bekliyorum.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler

Ynt: 12 Haziran' da Muhtar Adayıyım

Selamlar Niyazi Abi ,
Konuyu yeni görüyorum. Mahalledekiler senin gibi bir muhtara sahip olurlarsa gerçekten şanslı saysınlar kendilerini.İlerici muhtarlar azaldı bu devirde... ;)
Selamlar saygılar olsun. Deniz.

Niyazi Bey, kusura bakmayın; yeni ayırdına vardım.. Medeni cesaretinizden dolayı, sizi kutluyorum!.. :smiley:
Doğasıyla ve insanlarıyla güzel bir kentimiz ve onun yeni mahallesi, sizin gibi bir aday bulmuş; deyim yerindeyse şükretsinler. ;) Halkın, sizin gibi değerli bir arkadaşımızı değerlendireceğine inanıyorum. Ne güzel bir girişim...

Cavid Sezen

[attachment=1]

Kalabaklı.jpg

hayırlı olsun.
umarım ekranlarda gördüğümüz şu olması mümkün olmayan vaadlerde bulunmazsınız.
gezenbilirde bir muhtarımızın olması sevindirir bizleri...

Merhabalar,
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim,
Yerine getiremeyecek olduğum hiç bir şeyi vaat edecek durumda değilim; nedeni ise buranın yani benimde yaşadığım mahallemin tüm altyapı işlemi bitmiş sadece insanca daha mutlu yaşayabilmek için çaba sarfetmek gerekli onuda başarabilecek olduğuma inanıyorum.
Muhtarlık ilk defa olacağından belki evimi hom ofis olarak kullanma durumunda bile kalabilirim.
Malumunuz muhtarlıkların vermiş oldukları tüm belgeleri şimdi nüfus müdürlükleri ücretsiz veriyor.
Sonuç lehime olursa buraya yerleşmiş iş adamı Karadenizli büyüklerimiz ve arkadaşlarımız var inanıyorumki benden desteklerini esirgemezler.
Yolu bu tarafa düşen arkadaşlarımız unutmasınlar Çanakkale'de ardına kadar açık bir kapıları var.
Kalın sağlıcakla.

'Niyazi Bey, kusura bakmayın; yeni 'ayırdına' vardım

anlamaya çalışıyorum.ayırdına varırsam yorum yapcam.
size seçimde başarılar.seçilir ve çevresini değil çevreyi seven koruyan bir muhtar olursunuz umud ederim

Murat bey,
Amacım daha uygar bir yaşam alanı yapabilmek,
Kim bilir, seçimi kazanırsak burada hep birlikte bir şeyler yaparız mesela çok fazla çocuk, ilk öğretim, lise ve ünüversite öğrencisi var.Mahalle zaten 18 Mart üniversitesinin dibinde burdaki ilk öğretim çağındaki genç öğrenci arkadaşlarımıza ilk yardım eğitimi gibi birtakım şeyler verilebilir veya farklı dallarda farklı eğitimler.
Yani aklımdaki yarının gençlerine, geleceğimize azda olsa faydalı olabilmek.
Kalın sağlıcakla.

İçinde "f" harfi bulunan tüm sözcükler, Türkçe değildir; o nedenle "farkına varma" yerine "ayırdına varma" kullanılmıştır!... :smiley:

Cavid Sezen

amcam vardı 4. dönem kaybetti.
muhabbet ortasında bana dediki orada ((yani sapancada değilde))) burada bizim köyde olsaydın sandık başkanı olarak bu dönemde de kaybetmezdim deyip bana fatura etmişti kaybettiği seçimi... ;)

eğer size lazım olursa tecrübeli sandık başkanı olarak gelirim;D

bunlar işin şakası tabiiki... kazandıysanız başarılar diliyorum.

Niyazi bey merhaba meclise giden yolun birinci basamağı muhtarlık inşallah oda olur başarılar size

Seçim 12 Haziran da genel seçimle birlikte olacak,
Arkadaşım meclise beni ziyaretci olarak sokmadılar, bir vekil arkadaş vardı ziyaretine gitmiştim ve ona latife osun diye bir kasa çinekop almıştım.Hala anlayabilmiş değilim acaba benimi, yoksa çinekopları mı sokmadılar.
O nedenle daha meclisin kapısından yolcu da gelip geçmem.
Seçimi kazanırsak hepimiz kazanmış olacağız, tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR