16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012).

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,584
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
16. GELENEKSEL DAĞCILIK ŞENLİĞİ
Kulübümüz tarafından bu yıl onaltıncısı düzenlenecek olan ETUDOSD Kulübü Dağcılık Şenliği Dedegöl Dağı Melikler Yaylasında yapılacaktır.

Ana kamp yeri 1700 m. de Melikler Yaylası olup, Yaka Köyüne 7 km, Yenişarbademli İlçesine 10 km, Eğirdir Merkezine 63 km mesafededir. Çam ormanı içerisinde yer alan kamp yerine ulaşım Eğirdir merkezinden (ETUDOSD Kulüp Lokali önünden) Kulübümüzce sağlanacaktır. Kamp alanında ortalama hava sıcaklığı gündüz 20–25° C, gece 05–07° C arasında olup havanın yağışlı olabileceği katılımcılarca göz önünde bulundurulmalıdır.

Şenliğimize teşriflerinizi diler saygılar sunarız.

19 MAYIS CUMARTESİ
Saat 09.00: ETUDOSD’tan Hareket
Saat 12.00: Kampın Kurulması-Kayıt
Saat 13.30: Yenişarbademli İlçesindeki Şehitler Anıtını Ziyaret
Saat 18.00: Şenlik Yemeği
Saat 20.30: Toplantı-Slayt Gösterisi
Saat 23.30: Sessizlik
20 MAYIS PAZAR

Saat 06.00: Dedegül Doruğu Tırmanışı
(Tırmanış Yapacaklara Sabah Çorbası İkramı)

Saat 13.00: Gözleme-Ayran İkramı
Saat 15.00: Kamptan Ayrılış

Not: Katılacak kulüp veya ferdi sporcuların 15 Mayıs 2012 tarihine kadar bilgi@etudosd.org.tr

e-posta adresine veya Şenlik Kayıt Formundan katılımcı bilgilerini göndermelerini rica ederiz.

Zirve tırmanışı için; kazma ve krampon bulundurmaları faydalı olabilir.

http://www.etudosd.org.tr

Etiketler
TezzMertek' Alıntı:
Buyrun;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86883.0

Eğirdir Biletlerini almadan kesin geliyorum demeyeyim ama.

Dedegül için Hem cepten mesaj at,hem yeni etkinlik konusu aç ....sonrada bilet almadan kesin geliyorum demeyeyim ;D ;D

İspartadan Eğirdire araç vardır herhal,,,Zaten Eğirdirden kampa otobüs kaldırıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.Bi otobüs saatlerini araştırayım.

1. Cep mesajı bilgilendirme için ve içeriğinde geliyorum diye bir ibare yok Hasan ağabey. LOÇ - 2011 konusunda sana sms atmış olsaydım Kasım - 2011 de Büyükdeliller Köy'de olurdun sende. ;D

2. Konu açmakta 1 madde ile aynı kapsama giriyor.

3. Büyük ablam ile katılmayı düşünüyoruz. O izin alamazsa - malum öğretmen - etkinlik yatabilir.

TezzMertek' Alıntı:
1. Cep mesajı bilgilendirme için ve içeriğinde geliyorum diye bir ibare yok Hasan ağabey. LOÇ - 2011 konusunda sana sms atmış olsaydım Kasım - 2011 de Büyükdeliller Köy'de olurdun sende. ;D

2. Konu açmakta 1 madde ile aynı kapsama giriyor.

3. Büyük ablam ile katılmayı düşünüyoruz. O izin alamazsa - malum öğretmen - etkinlik yatabilir.

Pardon.. mesajda aynen .......2992 metrecik.Bursadan sonra orada buluşmak üzere izmirden selamlar yazınca ;D kesin geliyorsun anlamını çıkarmışım.

zucchero' Alıntı:
Hasan Abi gidiyor musun Eğridir'e ?

Bora ;;gitmeyi istiyorum,Sakaryadan otobüs durumuna bakmam lazım,İspartaya kadar vardır fakat eğirdir e nasıl olur bilmem.Cumartesi sabah 09:00 dan önce eğirdirde olmak lazım.Etudost kulubu sabah kamp yeri (Aksu) ya doğru otobüs kaldırıyordu geçen sene.Araştırayım tel.açarım sana durum için.

Murat hadi bakalım...Yandaki çadır alanını bana ayır. Ne oluuuur ne olmaz.... ;D

Hasan Abi,
Otobüs kaldırıyorlar kaldırmasına da facebook sayfasında farklı bir plan kendi web sitelerinde farklı bir plan var. Kafam biraz karışık.
Otogarın yanındaki köy garından dolmuş ile otobüsün kalkış yerine gidilebiliyormuş. Yani 3 vesait olacak.

Ynt: 16. Geleneksel Etudosd Dedegül Dağcılık Şenliği (19 - 20 Mayıs 2012).

Bora Selam,

Direkt Eğirdir'e gelemiyorsanız ulaşım şu şekilde.

Ankara - Isparta Otogar - Eğirdir İlçe Dolmuşu ile Eğirdir Otogar.

Eğirdir'den kamp yerine gidecek otobüsler Eğirdir otogarına 2 dakika mesafeden hareket edecek.
Vasıta sayısı sadece 2 oluyor.

Tabii kamp yerine gidecek otobüsü de sayıyorsan 3 oluyor.
;D

Hazır araştırmışken Ankara'dan gitmeyi düşünenler için bilgi vereyim.
Eğridir'e Isparta Petrol(38 TL) ve Kamil Koç(42 TL) gidiyormuş ve yaklaşık 6,5 saat sürüyormuş. Bir rivayete göre Özkaymak da gidiyor ama bir türlü teyid edemedim. Isparta Petrol gece 12'de Kamil Koç ise 00:30'da kalkıyor.

Peki dönüş?
Program 15:00 bitiş diye gözüküyor ama Eğridir'den araç Isparta Petrol 22:50 ya da Kamil Koç 23:15 var. Ya da Isparta Otogarından Kamil Koç ile 17:30 aracı var.
Soru şu kamp alanı-Eğirdir ne kadar sürüyor ve Eğirdir-Isparta dolmuşuna binersem 17:30 aracına yetişme durumum var mı?

ETUDOSD yetkililerini aradım. Pazar günü gözleme faslından sonra ayrılabileceğimi ve ulaşımın sağlanabileceğini söylediler. En kötü ihtimal otostop çekerim diye düşünüyorum. Bu arada Eğirdir - Kamp alanı 60 küsür km'miş. Yani otobüs ile en az 1 saat sürer diye tahmin ediyorum.

Facebook'da ETUDOSD'ın sayfasında yer alan programda bazı farklılıklar var

ETUDOSD 16. GELENEKSEL DAGCILIK SENLIGI 19 MAYIS CUMARTESİ
Saat 10.00: ETUDOSD’tan Hareket -Aksu Zindan Magarasi Gezisi
Saat 14.00: Pinargozu Magarasi Gezisi
Saat 18.00: Senlik Yemegi
20 MAYIS PAZAR
Saat 06.00: Dedegul Dorugi Tirmanisi
Saat 13.00: Gozleme-Ayran Ikrami
Saat 15.00: Kamptan Ayrilis
kulüp tel : 0(246)3116356

Biz bu sebeplerden ötürü dönüş biletlerimizi Pazar 18:30'a ayırttık.

Gece 00:30 da İzmir'de olacağız büyük ihtimalle. Servis ile Karşıyaka Girneye.
Oradan tabanway ile evlere.

Merhaba Dostlar,

Katılmayı düşünüyorum ama Hasan Abi yine geliyormuş, onca sene sonra burda da zirve yapamayacakmıyım? :D ;D ;D

ersin.yurddaşer' Alıntı:
Merhaba Dostlar,

Katılmayı düşünüyorum ama Hasan Abi yine geliyormuş, onca sene sonra burda da zirve yapamayacakmıyım? :D ;D ;D

Ersin dert etme dedeğül çantada keklik ;D ;D ;D

sizce ben nereye kadar çıkabilirim...yarı yoldan dönebileceğim bir yolmudur? Ona göre geleceğim :smiley:
bakarsın zirvede yaparım :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri