demir59
Hiç gezenle gezmeyen bir olur mu?
Şarköyspor bisiklet kulübünün düzenlediği bu gezimize tüm gezenbilir ailesi davetlidir.
Şarköyspor bisiklet kulübünden yapılan açıklama:
Sabah saat 8;30 da veis dondurma önünde buluşup, 9 da tuttuğumuz minibüsle güzelköy(melen) den geçerek radara kadar çıkılacak. Radardan kartalkayaya kadar yürünecek ordan uçmakdere köyüne inilecek.Minibüsümüs bizi orada karşılayacak ve şarköyümüze geri dönüş.Tahmini 6 saat sürecek bu turda melen köyünden alacağımız bir rehber eşlik edecek.Herkesin yanına sırtçantalarını ve içine yağmurluk, yedek tişört, yeteri kadar yiyecek, 1 er kilo salatalık 2 şer litre su almalarını tavsiye ederiz..
Tarih : 19.Eylül.2010 Pazar
Buluşma yeri : Tekirdağ - Şarköy
Kartalkaya bilindiği üzere bu sene isoff oyunlarının yapıldığı yer.
Katılmak isteyen arkadaşlar buradan benimle irtibata geçebilir.
Ben cumadan gideceğim, cumartesi bıldırcın avına çıkma niyetim var. Pazar günü de geziye katılacağım.
Şarköyspor bisiklet kulübünden yapılan açıklama:
Sabah saat 8;30 da veis dondurma önünde buluşup, 9 da tuttuğumuz minibüsle güzelköy(melen) den geçerek radara kadar çıkılacak. Radardan kartalkayaya kadar yürünecek ordan uçmakdere köyüne inilecek.Minibüsümüs bizi orada karşılayacak ve şarköyümüze geri dönüş.Tahmini 6 saat sürecek bu turda melen köyünden alacağımız bir rehber eşlik edecek.Herkesin yanına sırtçantalarını ve içine yağmurluk, yedek tişört, yeteri kadar yiyecek, 1 er kilo salatalık 2 şer litre su almalarını tavsiye ederiz..
Tarih : 19.Eylül.2010 Pazar
Buluşma yeri : Tekirdağ - Şarköy
Kartalkaya bilindiği üzere bu sene isoff oyunlarının yapıldığı yer.
Katılmak isteyen arkadaşlar buradan benimle irtibata geçebilir.
Ben cumadan gideceğim, cumartesi bıldırcın avına çıkma niyetim var. Pazar günü de geziye katılacağım.