KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese selamlar ;D
Eski resimlerin linki değişti, bu akşam inşallah halledeceğim hepsini. Ayrıca son halinin resimlerini de ekleyeceğim. Birkaç güna kadar aracın ön ve arka takımını indireceğiz. makaslar temizlenecek. Traction barlar kumlanıp boyanacak. Tüm parçalar sıfır olarak Amerikadan gelmişti, aynen onlarla toplanıp yerlerine takılacak. Bu esnada alt ufak tefek kaporta işleri halledilip altı tamamen boşken kat kat pütür atılacak. Şanzıman toplanmaya başladı bile. Motoru da dağıtıp rektefiyecide binde kaç baktırıp ona göre kalan son kalan motor parçalarını da sipariş edeceğim. Bu sene sonuna kadar gazlamak, pardon yanlamak niyetindeyiz bakalım hayırlısı ;D
Herkese selamlar ;D
Eski resimlerin linki değişti, bu akşam inşallah halledeceğim hepsini. Ayrıca son halinin resimlerini de ekleyeceğim. Birkaç güna kadar aracın ön ve arka takımını indireceğiz. makaslar temizlenecek. Traction barlar kumlanıp boyanacak. Tüm parçalar sıfır olarak Amerikadan gelmişti, aynen onlarla toplanıp yerlerine takılacak. Bu esnada alt ufak tefek kaporta işleri halledilip altı tamamen boşken kat kat pütür atılacak. Şanzıman toplanmaya başladı bile. Motoru da dağıtıp rektefiyecide binde kaç baktırıp ona göre kalan son kalan motor parçalarını da sipariş edeceğim. Bu sene sonuna kadar gazlamak, pardon yanlamak niyetindeyiz bakalım hayırlısı ;D
Doğru valla zor iş. Ama en ufak vidasına kadar sıfır parçalarını topladım manyak gibi. Sadece Pierre Cardin döşeme bulunamıyor. Onu da siyah deri yapıcaz herhalde...
Dediğiniz doğru, Bağdat caddesindeydi. Ayrıca 70'lerde çok can yakmış yine Bağdat caddesinde))
Nazik davete teşekkürler.Geliriz inşallah birgün.
Bizim gençliğimizde Romanyalı Dr. Ana Aslan diye bir genetik hocası vardı.yaptığı gençlik aşıları ile meşhurdu.
İşte ben de ne zaman böyle ruh verilmiş , can verilmiş emek harcanmış eski bir araç görsem , Aslan Hocadan en az 10 doz yemiş gibi oluyorum. ;D
Tekrar ellerinize sağlık.