1973 AMC Javelin AMX Restorasyonu Özet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,275

Etiketler
Ynt: 1973 AMC Javelin AMX Restorasyonu Özet

javalin in son durumu nedir acaba bilgi alabilirmiyiz resimler bende açılmıyor heralde resim ekleyebilirmisiniz.Teşekkürler.

Resimlerin hiçbirini göremiyorum " This image or video has been moved or deleted " şeklinde bir hata mesajı veriyor...

Herkese selamlar ;D
Eski resimlerin linki değişti, bu akşam inşallah halledeceğim hepsini. Ayrıca son halinin resimlerini de ekleyeceğim. Birkaç güna kadar aracın ön ve arka takımını indireceğiz. makaslar temizlenecek. Traction barlar kumlanıp boyanacak. Tüm parçalar sıfır olarak Amerikadan gelmişti, aynen onlarla toplanıp yerlerine takılacak. Bu esnada alt ufak tefek kaporta işleri halledilip altı tamamen boşken kat kat pütür atılacak. Şanzıman toplanmaya başladı bile. Motoru da dağıtıp rektefiyecide binde kaç baktırıp ona göre kalan son kalan motor parçalarını da sipariş edeceğim. Bu sene sonuna kadar gazlamak, pardon yanlamak niyetindeyiz bakalım hayırlısı ;D

sene sonuna kadar beklemek istemezsen Kayseri'ye beklerim. geçen sefer yanlayamadık malum alt takım iniyodu. acısını çıkarırız.

Haşim.

Nezih Karakaş ın arabasıydı. çok canlar yaktı vesselam..

Haşim bey, gril bareketin sayesinde araç dirilmiş resmen.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Haşim bey, gril bareketin sayesinde araç dirilmiş resmen.

Yavuz Abi;
gerçekten güzel olacak bi bitseydi. Headlight bezel leri aldı mı Umut?
Bursa'da toplanan 69 AMX

Bu da acizane benim külüstür, o gün gördüğünüz...

Nazik davete teşekkürler.Geliriz inşallah birgün.
Bizim gençliğimizde Romanyalı Dr. Ana Aslan diye bir genetik hocası vardı.yaptığı gençlik aşıları ile meşhurdu.
İşte ben de ne zaman böyle ruh verilmiş , can verilmiş emek harcanmış eski bir araç görsem , Aslan Hocadan en az 10 doz yemiş gibi oluyorum. ;D
Tekrar ellerinize sağlık.