1973 AMC Javelin AMX Restorasyonu Özet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,229
Ynt: 1973 AMC Javelin AMX Restorasyonu Özet

;D ;D ;D ;D ;D
Yarın ön ve arka alt takım sökülmeye başlıyor çok şükür ::smiley:
SH104939.jpg
SH104941.jpg
SH104952.jpg
SH104950.jpg
SH104948.jpg
SH104945.jpg

Etiketler

mergen' Alıntı:
Kolay gelsin dostum.

Kendi motoru var mı yoksa sendeki heyvanımı koyacaksın içine?
Orjinal motoru mevcut. 401 kubik inç (6600 cc) V8. 1500-6500 rpm manifold, dereceli egzantrik, bilyalı roller rocker vs takılacak, 10.5:1 piston takılacak vs. Görüntü orjinal, içi gıdıklamalı anlayacağın, rolanti de hafif öksürüklü ve bozuk olacak ;D
Şanzıman yerden kısa oranlı 4-ileri Borg-Warner T-10 Hurst zaten ::smiley:

Efendim bu konuyu çok ihmal etmişim. ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Yapılanlar:
Tüm alt boyandı, pütürlendi, ön arka takım ve tüm yürüyen gelen sıfır parçalarla yenilendi.
Fren paslanmaz rekorlar döşendi.
Motor ve şanzıman sıfır toplandı ve arabaya bindi.

Bu hafta yapılacaklar:
-Şarj ve marş dinamoları temizlenip toplanacak ve bağlanacak.
-Motor odası elektrik tesisatı döşenecek.(Tüm arabanın 3 parça tesisatı Amerikadan geldi buradaki elektrikçilerle uğraşmamak için, yine de hazır tesisatı döşeyecek elektrikçiyi bulmak aylar sürdü)
-Bagaja akü kitinin motorla bağlantısı yapılacak ama idareten arabanın içinde duracak şimdilik, bagaj en son boyanırmış çünkü ???
-Şişlenip temizlenen ve boyanan radyatör ve hortumlar takılacak.
-Benzin deposu temizlenip boyanıp takılacak.
-Benzin boruları döşenecek.
-Karbüratör tamir takımı değişip takılacak.
-Yetişir ise çekici ile egzozcuya gidip egzoz yapılıp çekici ile gelecek.
-Ve sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Seçtiğim egzantrik için Comp Cams ses dosyası koymuş....

http://www.compcams.com/Base/MultiMedia/SoundBytes/CompCams292.mp3

Bu da özellikleri:

http://www.compcams.com/Company/CC/cam-specs/Details.aspx?csid=18&sb=2

Sanırım suyunu çıkardım hırsımın kurbanı olup, keşke bir alt dereceyi seçeydim süremeyecez arabayı ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Efendim şanzıman da takıldı bugün. Sanırım şaft da boyanıp takılmıştır ::smiley:
Ahmet Abi sağolsun 51 amper tam orjinali Motorola şarj dinamosu buldu sıfır. Orjinal ayaklara lap diye oturdu. (Üzerinden kenarları traşlanmış Bosch çıkmıştı) Yarın marş ve şarj dinamoları da takılır. Yeni foto çekebilirsem ekleyeceğim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR