1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 155,510
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

yok henüz kilit almadım...öncelikle arac bi yürür hale gelsin diye motive olmuş durumdayım...ben fiyatları hakkında pek birşey bilmiyorum nedir aşa yukarı

Etiketler

Hayirlisiyla gazi takilip şantiyeye donsun yarın çekip ekliycem ama kasa hala boyanmadı ve takılı değil.biraz acayp duruyor

Bundan 3-4 sene önce 300 TL ye almıştı, yeni fiyatlarıda buralarda olsa gerek.

OSMAN ARKADAŞIM test ettik makina deli bişi oldu . korkunç bir güç var . eskiden 2 ye düştüğü uzun rampaları 4 yarım gaz çıkıyo . ama son hız biraz düştü 120 yi gördük yeter dedik . ;D ama teknik bir detay atlamışız yeniden söktük :-[ bulana kadar devamm

Ersel şanzıman benimde derdim. Benim doç 150 tabir edilen orjinal dizel. Bende daha önceleri benzinli doç vardı gerçekten şanzımanda bir terslik vardı bundada var. Anlattığın gibi vites ister atarsın , atarsın bu seferde bayılır. Senin deneyine acil ihtiyaç var. Takiptesin. Selamlar...

Ayrıca yürürken 1.vitese geçmiyor. Kara şanzıman dedikleri olsa gerek. Bende önceki doçum da 1988 modeldi şimdikide öyle aralarında fark bu dizel olması. Bu modellerde kara şanzıman olması tuhaf geldi bana. Hadi 60 lı yılların arabalarında olur ama 88 modelde olması garip. Neyse seni yakın takibe aldım. Bilgilerini paylaşırsan çoğu arkadaş sana dua eder. Selamlar...

hasan abi aslında iş tamam 309 mersedes şanzımanı çuk oturdu benim aradğım buymuş . ama şimdi bizde gereksiz bir balans peydah oldu onu çözmeye çalışıyoruz yoksa doç şimdi bir yürümek yürüyo akla zarar ( tabi son hız anlamıda değil bu ) vites araları çok güzel oldu rampa çıkarken 3 den 4 alabiliyorum en azından dik rampalarda emsallerimle aynı vitesleri kullanıyorum buda çok hoşuma gitti . ( aramızda kalsın şimdi bir arkadaşda 90lık perkins motor şanzıman komple varmış ona da iş oldum olursa onları takıcam ozaman bunlar satılık olacak ) amannnn bu doç ömrümü yiyecek yawww ;D ;D ;D ;D

ersel abi alıyosun satıyosun valla hızına yetişmek zor ...aslında 1 hafta yanına geşeyimde bana hızlandırılmış bi kusr ver :smiley: sen yazdıkça okuyorum birde anlasam :smiley:

yaw macır bağzen beni ben bile anlıyamıyorum ki ;D ;D ;D ;D ;D şimdilik mersedes şanzımanın kullanacaz bu tam aradığımız bizim . ama şimdi bir arkadaşımız geldi yeni model perkins motor ve şanzıman var dedi bizde almak için teklif verdik . olursa o motor ve şanzımanı koyacaz ozaman elimizdekiler boşa çıkacak isteyen olursa ozaman elimdekileri satıcam hepsi bu ama ne olur bilemem tabiki . ;D ;D ;D şimdilik isteyen olursa elimde 1 ad dodge şanzımanı var isteyene satabilirim 4 ileri şanzımanı aglayan dağınık sorunlu olan varsa ona gider yani benzinliye daha iyi olur kanaatimce ;D ;D ;D

Ersel mercedes şanzımanı için herhangi bir tadilat gerekiyormu. 309 mercedes şanzımanı kaça buldun. Çıkardığın şanzıman 1. vites sekromeçlimi. Yürüken 2 den 1 e geçiyormuydu. Bu doççuluk öldürecek bizi yaw ;D ;D ;D ;D

Ersel Bey,

Son hızınızın düştüğünden bahsetmişsiniz, bu nasıl olur. 5 vistes en az 4 . vitesteki hızı vermez mi? Belki daha fazla.

bu gün alanyada sanayideki doçu fark ettim. resimini yarın çekeyim. Babamakianın doçu.

arkadaşlar kusuruma bakmayın araya ay sonu gelince işlere güölere daldım ne resim koya bildim nede bilgi verdim.şu bikaç günü atlatayım normale dönecek herşey...bu gün gazcıdan teslim aldım aracı ama hala kasa boyacıda.oda patladı bende :smiley: gaz kesmek zorunda kaldım.son düzlükteki parasıkıntısı direk yansıdı :smiley: yarın nasipse amortisörler geliyor bursadan bizde aracın iç elektriklerini hallediyoruz...pek yakında yeni resimlerle döneceğim merak etmeyin

hasan abi kusura bakma yeni okudum mesajını zira cumartesi akşamı hava karlıylıdıya bir gezinti yapayım dedim ıstıranca dağlarına doğru bir yerde bir batmak battım sorma pazar günü akşam eve zor döndüm ;D ;D offroadın en elzem kurallarından birini unuttum o yüzden oldu bunlar asla tek araba çıkma kanununu unutunca pahalıya patladı yani . şu an sobanın başında olmama ramen hala üşüyorum . hasan abi 309 mersedesin 1 vites ve geri vites kara şanzıman ve öyle hemen girmiyo kesinlikle güç ve uzmanlık istiyo ;D ;D zamanla kazanılıyo ama her iki vitesde çok aşırı güçlü . genelde 2 vitesle kalkıyosun zaten hatta öyleki lastik dönerken 3 den 2 ye bile geçmiyo yani 2 vitesi doçun 1 vitesi gibi çalışıyo tadilat işlemine gelince çok yorucu bir iş zira pirizdirek uymuyo ve arka şaft kaplini uymuyo normalde uyduracan veya uydurulmuş alacan sonra şanzıman kulak cıvataları uymuyo araya flanş yaptıracan şanzıman boyu kısa geliyo araya ya şafta ya şanzıman arkasına tadilat yaptıracan yapılmışların fiyatları duruma göre deyişiyo bana 1000 1500 fiyat verdiler ben tüm işi kendi çabalarımla 850 tl ye halletim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR