Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..
paraglinesinan' Alıntı:
merhaba
aracınız hayırlı olsun çok güzel işler yapıyorsunuz tebrikler.takipteyim.
size sormak istediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşımda nissan patrol 86 benzinli var.
araca çelik jant ve geniş lastik takalım dedik.lastikleri taktık ve 80 km ye çıkınca araçda aşırı bir sarsıntı inanın abarmıyorum
araçın 4 tekeri yerden kesildi öyle bir sarsıntı.
tabi hemen lastikleri söktük neden olduğun ;Du bulmak için birkaç ustaya götürdük.
makaslardan olabileceğini düşünerek makas burçlarını değiştirdik ama gene değişmedi sarsıntıya devam.
neler yapmamızı tavsiye edersiniz.
şimdiden teşekkürler.
Sinan Bey merhaba;
Üzücü bir durum ile karşılaşmışsınız gerçekten..
Öncelikle günlüğümü izliyor olmanız adına teşekkür ederim..
Kendimce birşeyler paylaşmaya çalışıyorum işte elimden geldiği kadar..
Öncelikle böyle bir sarsıntının en temel nedeni yeni taktığınız jantın ofsetinin uymaması veya orta göbek denilen(Flanşta denir) yerinin oturmamasıdır.
Offroad araçlarında her nekadar lastik balansını tutturmaya çalışsa da lastikçiler sonuçta 50-100 gr.lık sapmalar çok normaldir bizim araçlarımızda..
Nedeni ise çamurlu arazide biriken çamurun kuruması ile jant içlerinde ve aks kafalarında ağırlık yapması ve neticesinde balansın sapmasıdır.
Ben başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak isterim bununla ilgili olarak..70-80 cm.lik çamurlu bir arazi dönüşünde aracımın altını yıkatamadım ve
bir kaç gün aracım çamurlu kaldı..Daha sonra aracımla yola çıktığımda 60 km üzerinde direksiyon simidinin yaklaşık 5-8 cm. sağa sola titrediğini gördüm..
Doğruca sanayiye giderek aracımın altını ve özellikle lastik içlerinde birikmiş ve kuruyarak taş gibi olmuş çamuru tazzikli su ile yıkayıp,
jantları söküp, aks ve rotil başlarını elimden geldiğince temizledim ve tekrar yola çıktığımda titremenin yok olduğunu söyleyebilirim..
Öncelikle yürüyen aksamın temizliği çok önemli ve dediğim gibi almış olduğunuz yeni jantların bijonlara oturması (Bijon aralığının tutması) çok önemli..
Ve aynı zamanda takmış olduğunuz lastiğin ebadı ve cinsi de sarsıntıya neden olabilir..
Makas burçlarında boşluk olması da bir etken olabilir.
Umarım en kısa zamanda sorunu tespit edebilirsiniz.
Sevgi ve saygılarımla..