1989 Land Rover Defender Iğdır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,640
Ynt: 1989 Land Rover Defender Iğdır

hayırlısı olsun Tarık. bir yaz akşamı yıldızları seyrederek uyumak gibisi yok... aman tilki/kurt ve ayı(cık)lara dikkat :smiley:

Etiketler

hfb44' Alıntı:
cok guzel olmus tarik bey, ellerinize saglik.
Harika gorunuyor
teşekkürler hasan abi senin arabayada yapalım bir tane :D

edaghan' Alıntı:
hayırlısı olsun Tarık. bir yaz akşamı yıldızları seyrederek uyumak gibisi yok... aman tilki/kurt ve ayı(cık)lara dikkat :smiley:

engin abi tilki kurt arabanın üstüne kadarda çıkamaz herhalde cadırı bagaja kuracağımda hehe

Tilki önemli değilde, Kurt denince düşünmek gerek. Tarık bey onlar oraya kadar çıkar.Sen kalkan korumasıda yap :smiley:

MADENCİ' Alıntı:
Tilki önemli değilde, Kurt denince düşünmek gerek. Tarık bey onlar oraya kadar çıkar.Sen kalkan korumasıda yap :smiley:

merdivene ayağını bastığı anda domdom kurşununu anlının ortasından yer merak etme hocam :D minareyi çalan kılıfınıda hazırlar :D

arabanın yandan bir resmini (tamammını içine alan) koysan müthiş olur

dron' Alıntı:
Muhakkak yandan bir resmini arabanın tamammını içine alan koysan müthiş olur
resim işi kolay ben çizim yapan bi arkadaş ayarladım o na komple çizdirip ölçüleri ile burada paylaşacağım belki birileri bakar yapar diye

müthiş bir iş bu makül karla millete yapsana veya ustan yapsın biz nereden böyle bir işi yapacak usta bulacağızki

dron' Alıntı:
müthiş bir iş bu makül karla millete yapsana veya ustan yapsın biz nereden böyle bir işi yapacak usta bulacağızki

dediğin güzelde yaptıktan sonra nasıl ulaştıracağız çok problem olur bunu yapmak için önemli olan iki şey var 1 iyi bir kaynakcı arkadaşınızın olması bide su tesisatcılarında bulunan boru eğme makinesi diğerleri kolay en çok lazım olan bu dediğim ikisi geri kalan biraz emek o kadar ben dediğim gibi çizimi yaptırdıktan sonra kullandığım vidlardan tut yapım aşamasını görsel olarak baştan sonra paylaşacağım. ben toplamda boya felan dahil 200 lira gibi masrafa yaptım inşallah sizlerde yaparsınız. :D tabi işçilik hiç vermedim ben sezgin abim sağolsun kaynak işlerini halleti bende diğer işçilikleri yaptım 300 lira işçilikten kardayım kime gittiysem 300 den aşağı işçiik istemediler :D el becerine güveniyorsan sende rahatlıkla yapabilirsin

ata036' Alıntı:
dediğin güzelde yaptıktan sonra nasıl ulaştıracağız çok problem olur bunu yapmak için önemli olan iki şey var 1 iyi bir kaynakcı arkadaşınızın olması bide su tesisatcılarında bulunan boru eğme makinesi diğerleri kolay en çok lazım olan bu dediğim ikisi geri kalan biraz emek o kadar ben dediğim gibi çizimi yaptırdıktan sonra kullandığım vidlardan tut yapım aşamasını görsel olarak baştan sonra paylaşacağım. ben toplamda boya felan dahil 200 lira gibi masrafa yaptım inşallah sizlerde yaparsınız. :D tabi işçilik hiç vermedim ben sezgin abim sağolsun kaynak işlerini halleti bende diğer işçilikleri yaptım 300 lira işçilikten kardayım kime gittiysem 300 den aşağı işçiik istemediler :D el becerine güveniyorsan sende rahatlıkla yapabilirsin

bu g4 port bagajın sıfırı ne kadar biliyormusunuz?

ata036' Alıntı:
benim yaptığım otokar standart bagajı 850 tl diye duymuştum fiyatını ama g4 bagajın fiyatı konusunda hiç bilgim yok

sizin yaptığınız işte

ben g4 diye biliyordum.otokar diye de geçiyormuş demekki :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,110
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

SON KONULAR

Geri