teşekkürler hasan abi senin arabayada yapalım bir tanehfb44' Alıntı:cok guzel olmus tarik bey, ellerinize saglik.
Harika gorunuyor
edaghan' Alıntı:hayırlısı olsun Tarık. bir yaz akşamı yıldızları seyrederek uyumak gibisi yok... aman tilki/kurt ve ayı(cık)lara dikkat![]()
MADENCİ' Alıntı:Tilki önemli değilde, Kurt denince düşünmek gerek. Tarık bey onlar oraya kadar çıkar.Sen kalkan korumasıda yap![]()
teşekkürler kardeşimVolk' Alıntı:orjinal g4 port bagajdan farksız olmuş.elinize sağlık
resim işi kolay ben çizim yapan bi arkadaş ayarladım o na komple çizdirip ölçüleri ile burada paylaşacağım belki birileri bakar yapar diyedron' Alıntı:Muhakkak yandan bir resmini arabanın tamammını içine alan koysan müthiş olur
dron' Alıntı:müthiş bir iş bu makül karla millete yapsana veya ustan yapsın biz nereden böyle bir işi yapacak usta bulacağızki
ata036' Alıntı:dediğin güzelde yaptıktan sonra nasıl ulaştıracağız çok problem olur bunu yapmak için önemli olan iki şey var 1 iyi bir kaynakcı arkadaşınızın olması bide su tesisatcılarında bulunan boru eğme makinesi diğerleri kolay en çok lazım olan bu dediğim ikisi geri kalan biraz emek o kadar ben dediğim gibi çizimi yaptırdıktan sonra kullandığım vidlardan tut yapım aşamasını görsel olarak baştan sonra paylaşacağım. ben toplamda boya felan dahil 200 lira gibi masrafa yaptım inşallah sizlerde yaparsınız.tabi işçilik hiç vermedim ben sezgin abim sağolsun kaynak işlerini halleti bende diğer işçilikleri yaptım 300 lira işçilikten kardayım kime gittiysem 300 den aşağı işçiik istemediler
el becerine güveniyorsan sende rahatlıkla yapabilirsin
benim yaptığım otokar standart bagajı 850 tl diye duymuştum fiyatını ama g4 bagajın fiyatı konusunda hiç bilgim yokVolk' Alıntı:bu g4 port bagajın sıfırı ne kadar biliyormusunuz?
ata036' Alıntı:benim yaptığım otokar standart bagajı 850 tl diye duymuştum fiyatını ama g4 bagajın fiyatı konusunda hiç bilgim yok