1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Başkan...21 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,585
Ynt: 1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım

Sıfırı 140.000 YTL civarında olan bir aracın eski modellerinin fiyatları vergisi ve yakıt tüketimi böyle olmasa 12-13000 YTL seviyelerinde olurmuydu hiç? Bu araçların fiyatları vergi ve yakıt nedeniyle bu hale geldi, bunu göz ardı etmemek lazım.

Etiketler

Şöyle söyleyelim ozaman 98 model ve öncesi yüksek hacimli araçlar artık çokta el yakmıyor.Yakıt sıralı sistem lpg,vergi alt dilimden ödeniyor,bakımlar dizellerden ucuz daha ne olsun ??

ama siz çok hesap yapıyonuzzzzzzzzzzzzz ;D ;D ;D ;D ;D

ooooooppss!....

ben o kısmı unuttum yaaa...
:smiley: :smiley: :smiley: :D

başta bukadar hesap kitapla işe çıkılırsa bırakın jeep almayı sokağa bile çıkarken dikkat etmeli ozaman insan bu hesaba göre ;D ;D ;D ;D ;D

hesabını bilmek de iyidir.
ayazda kalmaz insan

valla bence o kelime hamama giren terler olursa çok daha isabet olur !! benim 1 aracım ZJ bir aracım mercedes B 150 ikisinin servis maliyetlerini yan yana koyarsam B 150 nin 15 bin bakımım ZJ ağır bakımı neredeyse ,bu söylemim yanlış anlaşılmasın üzülürüm gerçekten; ama tofaştaki kuş serisi bile bitti artık arkadaşlar her araba servis açısından maliyetli !!!

BolbuzJack' Alıntı:
Sıfırı 140.000 YTL civarında olan bir aracın eski modellerinin fiyatları vergisi ve yakıt tüketimi böyle olmasa 12-13000 YTL seviyelerinde olurmuydu hiç? Bu araçların fiyatları vergi ve yakıt nedeniyle bu hale geldi, bunu göz ardı etmemek lazım.
Ve 140-150 bin ytl'lik kalıtesi olan bir aracı sürme keyfine erişiyorsunuz. Düşünün bu araca yaklaşık 8-10 sene önce birileri 100.000 $ verdi ve aldı.

Jeep34' Alıntı:
Ve 140-150 bin ytl'lik kalıtesi olan bir aracı sürme keyfine erişiyorsunuz. Düşünün bu araca yaklaşık 8-10 sene önce birileri 100.000 $ verdi ve aldı.

bu yazı üzerine bence daha ne bişey yazılır nede konuşulur!!!!!

ates' Alıntı:
valla bence o kelime hamama giren terler olursa çok daha isabet olur !!

valla bana o da uyar....

akaryakıt fiyatları ve vergiler bu denli yükselmeseydi evladiyelik dediğimiz o araçlar bu fiyatları daha zor görürdü.

Aslan benzetmesini sevdim , aslan besliyorsan et vereceksin tabi , makarna yemez ki hayvancık :smiley:

Jeep34' Alıntı:

Evet o birilerinden biride benim :smiley: Birdahada asla birakmadim onu, tam 13 sene birlikteyiz, ve "TÜV bizi ayirana kadar beraberiz" ;)

wj kasa 2001 model cherokee sahibiyim arac sehir içinde 350&450 arası yakıyor sehırler arası 220&280 arası yakıyor birde dip gaz yapıldıgında arac otomatik olarak benzine geciyor

Zamlardan sonra guncel 60 krs yakiyor:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR