1998 Cherokee Country (XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,842
Ynt: 1998 Cherokee Country (XJ)

Millet aracı satılsın diye ucuzlatır, bizimki satılmasın diye fiyat artırıyor. Belli bu güzel makinadan kopmak kolay değil :smiley:

Etiketler

Aracımı satıp 2004-2006 (eski kasa) L200 magnum almayı planlıyorum.Dolayısıyla öncelikli olarak L200 ile takas ederim.(farklı marka arçalarlada takas ederim tabiki).Aracın fiyatınıda pazarlıksız en son 36.000 TL yaptım.

l200 tavsiye ederim.Çok memnunum.Gerçi benimki 2009 model.2008 aralık ayında piyasadaki panik havasından faydalanarak 41 bin tl ye mar oto istanbuldan almıştım.

elimde kahrolası lr freelander var.bir satsam ya yapılı bir defender yada bu araçtan alacağım.sahibindende takas teklifi yaptım.lr düşünmediğini belirtti.satacak birini bulsam...

Düşündüm taşındım satıpta daha iyisinimi bulucam.Zaten alıcıda yok.Abuk sabuk tekliflerdende sıkıldım.
Satmaktan vazgeçtim.

allah böyle bir araç sahibi yaptıktan sonra bir daha satmak zorunda bırakmasın.siz de demişsiniz bundan iyisi zor.

tebrik ederim en doğru kararı vermişsin.
Satınce ne olacak.alacağın yeni araca yukseltme kiti lastik......masraf masraf....
Süper bir araç yapmışsın ez bence birazdaha....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR