Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımı satıp 2004-2006 (eski kasa) L200 magnum almayı planlıyorum.Dolayısıyla öncelikli olarak L200 ile takas ederim.(farklı marka arçalarlada takas ederim tabiki).Aracın fiyatınıda pazarlıksız en son 36.000 TL yaptım.
l200 tavsiye ederim.Çok memnunum.Gerçi benimki 2009 model.2008 aralık ayında piyasadaki panik havasından faydalanarak 41 bin tl ye mar oto istanbuldan almıştım.
elimde kahrolası lr freelander var.bir satsam ya yapılı bir defender yada bu araçtan alacağım.sahibindende takas teklifi yaptım.lr düşünmediğini belirtti.satacak birini bulsam...
tebrik ederim en doğru kararı vermişsin.
Satınce ne olacak.alacağın yeni araca yukseltme kiti lastik......masraf masraf....
Süper bir araç yapmışsın ez bence birazdaha....