1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzkaan52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,358
Ynt: 1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme.

Uzun kararsızlık sonunda 30x9,5x15 marshal mt kl71 lastikleri aldım. 30 inç lastik müdahalesiz stepneye ucu ucunada olsa sığıyor benim gibi merak edenler duyrulur. 200 km lik bir kullanış sonunda aracımda kalkışlarda kesinlikle bir güç kaybı yaşamadım uzun yolda da başarılı en önemlisi de 215x75x15 lastiklerle rampalarda iyice bayıldıktan sonra iki vites birden küçülterek (otomatik vites) sonra birden bir vites büyültüyordu bu da beni rahatsız ediyordu. 30 inç lastikle rampada bayıldıği anda bir vites küçülterek tırmanışını tamamlıyor lafın kısası bende 30 inç uyum harika. Aracım 1,6 jlx 1994 model otomatik.

Etiketler

trink' Alıntı:
Uzun kararsızlık sonunda 30x9,5x15 marshal mt kl71 lastikleri aldım. 30 inç lastik müdahalesiz stepneye ucu ucunada olsa sığıyor benim gibi merak edenler duyrulur. 200 km lik bir kullanış sonunda aracımda kalkışlarda kesinlikle bir güç kaybı yaşamadım uzun yolda da başarılı en önemlisi de 215x75x15 lastiklerle rampalarda iyice bayıldıktan sonra iki vites birden küçülterek (otomatik vites) sonra birden bir vites büyültüyordu bu da beni rahatsız ediyordu. 30 inç lastikle rampada bayıldıği anda bir vites küçülterek tırmanışını tamamlıyor lafın kısası bende 30 inç uyum harika. Aracım 1,6 jlx 1994 model otomatik.
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Ses olayı nasıl?
Fiyat nedir?

Teşekkür ederim. Ses durumu, sanki arbada arı kovanı var gibi ses çıkıyor çok rahatsız etmedi (85km ye kadar çıktım daha yukarı hızı denemedim). fakat çekişten çok memnunum Araçta söylemeyi unuttuğum Mehmet Becce den aldığım headers da var.

headers i kaça aldınız? tam olarak ne işe yarar, yakıtı nasıl etkiler?
bilgi verebilirmisiniz?

AL1820' Alıntı:
headers i kaça aldınız? tam olarak ne işe yarar, yakıtı nasıl etkiler?
bilgi verebilirmisiniz?

Headers'i yanlış hatırlamıyorsan (1,5 sene geçti)300 usd'ye almıştım. Benim bildiğim her silindirden çıkan yanmış yakıtın dışarıya çıkısında birbiri ile çarpışmasını önleyerek güç kaybını azaltan bir sistem. Yanlış veya eksik biliyor olabilirim. Benim headers taktırma nedenim, manifold'um çatlamıştı yenisini bulamadım çıkmasınada çok para istediler ki zaten alacağım çıkma da ne kadar işimi görecekti bilemediğim için sıfır headers takmak bana daha mantıklı geldi. Yakıt konusunda hiç bir fikrim yok taktırdıktan sonra artı veya eksi bir fark göremedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.