2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihoz66 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 465
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,876
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

wranglercem' Alıntı:
askolsun cıralar bırıncı kalıte be cıralar alev aldıda ates abının cakmakla topladıgı agaclar dandık tı duymasın haaaa aramızda :smiley:
nasılolsa suan an o işte bılgısayarıda bozuk okuyamaz :smiley:

evet sonunda bir pc başına oturabildim :D gezi başlangıcı herşey süperdi kum etabıda baya keyifliydi taki biz gurup tarafından unutuluncaya kadar :D ama sorunu mehmet sağolsun , bizi alarak çözdü sorunu çağrınında bize ısralarınla ;) gelelim yanmıyan ağaçlar ve ateş konusuna!!!cem siz amma nankörsünüz ,dağlardan kopardık alperle o ağaçları ellerimiz donarken soğuktan !!cem sen birdahaki geziye odunda getir yada çıraları 1 çuvalyap yoksa donarız valla soğuktan :D soğukta donma ve açlıktan ölme tehlikesini atlatıp mehmet bizi kurtarınca ,gurupla tekrar buluşup çok keyifli olan sohbetlerine bizde dahil olduk ,süper bir balık ziyafetinden sonra ver elini çamur deryasına , en başta baya bi kudurduk orada sonra başladık etaba :D ergun abi , serkan biton video çektiniz nerede onlar beeee hiç biri yokkkkkk!!! :'( ergun abiye geçmiş olsun radyötör dağılmıştı ,aracını köye kadar çektim .ordaki köy kahvesinde oturan insanların suratlarını unutamam kahveye hep beraber girdiğimiz anda :D iyisiyle kötüsüyle çok keyifli bir geziydi , gerçi anadolu yakasından gelen bizlere birhayli uzaktı ama deydi, akşam anca 21.30 da eve varabildim, evden çıkarken km sayacını sıfırlamıştım yaptığım km ye bakınca 317 falandı !!! ama tekrar organizasyonda emeği geçen ; denize,serkana ,erguna çok teşekkürler mithatcanada kocaman bir bravooooooo benden arabasına kıyıpta çamur deryasına soktuğu için :D :D en kısa zamanda resimleride yüklüycem tekrar herkese çok teşekkürler..

Etiketler

ateş abi bırak onu bunu da sen şu beni çektiğin resimleri yollaa.. az daha öldürdün benii o soğukta zaten yukardan attığın odunlar kafama düşüyodu onuda unutmadım....

aşşağıdaki grupta can vardı onu yanlız bırakamazdık , aracı normal lastikli olduğu için belli bir yerde artık kaldı ( gerçi oraya bile gelmesi mucize gibiydi ) ve biz onunla 4 araç olarak geri döndük baka bir sefere inşallah ama şu çektiğin videoları yükle artık!!! demek çıkamadım orayı!!!!! mitatcan açtırma ağzımı yakarım seni vallaaaaa :D :D :D :D bizi unuttular bizdemi başkalarını unutsaydık yani ;)

can abi orda bizi bekleyecekti malsef aracını birlikte emniyetli yere aldık..ateş bırak bahaneyi kıyamadın işte itiraf et..;D
videolarda yarın yuklenecek hepsi birgünde yuklenirse çabuk söner heyecanı;D

yaaaaaaaa işte bukadar takip ediyosunuz insanları !!!!!can yola devam etti virajdada ben kanala düştüm aracı çıkarık ,sonra can yukarı çıkmaya başladı ve zaten kaldı aracı biz olmasak adam tek başına kalıcaktı orada !! siz yukarda gazlarken tam 4 araç geri döndük eeeeeee grup düzeni malum, hatta canla mehmet ve mitatcanı benzincide bekledikki araziden çıkıyolar araçlarda biterslik sorun olursa yanlız başlarına kalmasınlar diye!!!!

buda tarık abinin şekeri nazlı çok tatlı maaşallah

GetAttachment.jpg

ates' Alıntı:
yaaaaaaaa işte bukadar takip ediyosunuz insanları !!!!!can yola devam etti virajdada ben kanala düştüm aracı çıkarık ,sonra can yukarı çıkmaya başladı ve zaten kaldı aracı biz olmasak adam tek başına kalıcaktı orada !! siz yukarda gazlarken tam 4 araç geri döndük eeeeeee grup düzeni malum, hatta canla mehmet ve mitatcanı benzincide bekledikki araziden çıkıyolar araçlarda biterslik sorun olursa yanlız başlarına kalmasınlar diye!!!!

Merhaba arkadaşlar....
Malüm fazla kalabalık olunca ister istemez irtibat kesiliyor... ama biz aşağıda güzel bir dayanışma örnegi gösterdik
L_200 , mavi vitara , Ateş ve ben..o çamurdan hep beraber çıktık...
Bence o çamurdan çıkardık ama önümüzde yer alan jimmy durunca biz de durduk ateş kanala kaydı..
bende durunca bir daha kalkamadım ve sonra bende malum kaydım.. The End..
Sonra hep beraber asfalta kadar indik...:smiley: Mutlu Son

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR