ates
BLACK BULL
Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)
evet sonunda bir pc başına oturabildim
gezi başlangıcı herşey süperdi kum etabıda baya keyifliydi taki biz gurup tarafından unutuluncaya kadar
ama sorunu mehmet sağolsun , bizi alarak çözdü sorunu çağrınında bize ısralarınla
gelelim yanmıyan ağaçlar ve ateş konusuna!!!cem siz amma nankörsünüz ,dağlardan kopardık alperle o ağaçları ellerimiz donarken soğuktan !!cem sen birdahaki geziye odunda getir yada çıraları 1 çuvalyap yoksa donarız valla soğuktan
soğukta donma ve açlıktan ölme tehlikesini atlatıp mehmet bizi kurtarınca ,gurupla tekrar buluşup çok keyifli olan sohbetlerine bizde dahil olduk ,süper bir balık ziyafetinden sonra ver elini çamur deryasına , en başta baya bi kudurduk orada sonra başladık etaba
ergun abi , serkan biton video çektiniz nerede onlar beeee hiç biri yokkkkkk!!! :'( ergun abiye geçmiş olsun radyötör dağılmıştı ,aracını köye kadar çektim .ordaki köy kahvesinde oturan insanların suratlarını unutamam kahveye hep beraber girdiğimiz anda
iyisiyle kötüsüyle çok keyifli bir geziydi , gerçi anadolu yakasından gelen bizlere birhayli uzaktı ama deydi, akşam anca 21.30 da eve varabildim, evden çıkarken km sayacını sıfırlamıştım yaptığım km ye bakınca 317 falandı !!! ama tekrar organizasyonda emeği geçen ; denize,serkana ,erguna çok teşekkürler mithatcanada kocaman bir bravooooooo benden arabasına kıyıpta çamur deryasına soktuğu için
en kısa zamanda resimleride yüklüycem tekrar herkese çok teşekkürler..
wranglercem' Alıntı:askolsun cıralar bırıncı kalıte be cıralar alev aldıda ates abının cakmakla topladıgı agaclar dandık tı duymasın haaaa aramızda![]()
nasılolsa suan an o işte bılgısayarıda bozuk okuyamaz![]()
evet sonunda bir pc başına oturabildim