2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,097

mayıstosböce

An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Mesajlar
4,627
Tepkime Puanı
173
Yer
Adabazar
Merhaba,

2. Geleneksel Gezebbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) ile ilgili olarak http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34699 başlığı açılmış. Ayrıca "serbest muhabbet" bölümünde de yazılar ve fotolar görünmeye başladı, Bülent Beyin (mayıstosböce) yazısı gibi...Yalnız bu etkinliğe katılan karavancı arkadaşların olası yazı ve fotoğraflarının "kaynama" olasılığı var. "Yurtiçi karavanlı gezilerimiz"de ayrı bir başlık açılabilirse, bu durum kanımca önlenir.

Cavid Sezen





Vali bey, biz, levent bey ve çöp torbamız[attachment=1]

biz vali ve çöp torbamız.jpg
 

Etiketler
Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Bu fotoğrafların hiçbirini ben çekmedim bunlar genel sayfadan aldıklarım,yani ftoğraf makinası götürmeye gerek yok.
[attachment=1][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

HKN_7244.jpg


HKN_7299.jpg


IMG_6601.jpg
 


Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Güzel bir festival oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Festivalde bir çok arkadaşla tanışma ve karavanlı arkadaşların karavanını inceleme fırsatım oldu. Bu vesile ile Bülent Beyle tanışma ve mikrocamperini inceleme imkanım oldu. Gerçekten çok pratik ve kullanışlı bir micro camper yapmış. Özelikle arkadaki çekmeceli bölümü ve tentesini çok beğendim.
Bülent Bey, micro camperinizi bu festivaldeki gibi güzel gezi ve kamplarda güle güle kulanmazı temenni ediyorum. İnşallah bir gün yine beraber kamp yaparız.
 




Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Sağolun Ahmet bey artık mutlaka biryerlerde karşılaşacağımıza inanıyorum.zaman bizim lehimize işliyor bence gün geçtikçe merak ve ilgi gittikçe artmakta eskiden kesin gitmem diye düşündüğüm yerlere artık giderim diye düşünmeye başladım.
 

Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Nefis yerlermiş geçekten. Teşekkürler :smiley:
 


Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Sayın Abay72,Bayar28 teşekkürler keşke herkes gelebilseydi benim eşimin hayatı boyunca ilk konaklamalı kampı idi ve çok sevdi''yemek yiyoruz çay içiyoruz kamp sandalyesinde ayaklarımız uzatıp gölü seyrediyoruz,sohbetler ediyoruz misafirlikler yapıyoruz sonra tekrar aynı döngü başlıyor nasıl sevilmezki'' demişti.Özünde herkes hemen hemen aynısını yaptı ve kelimenin tam anlamıyla dinlendik.
 

Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Merhaba,

Bizim için göze alınması biraz zor geldi. Nereden baksanız en az 1.000 km. Benim yoldan çıkmalarımı da hesaplarsak, en az % 20-30 daha eklemek gerekir. Baharda olsaydı, 8-10 günlük bir gezinin içine sıkıştırırdık...

Herkese iyi geziler..
Cavid Sezen
 



Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

ne guzel . dostlarımız aklından gecenlerın bıle bılınmesını ıstıyor.
ne bıleyım sankı bırde ıcınde Aaaahhh . varmıs gıbı geldı.
 

Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Gezi olacak da "aahhh" denilmeyecek...

Cavid Sezen
 

Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Trekkinglerimize katılan tüm karavancı dostlara bir kere daha teşekkürler ediyorum..
 


Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

ceranus' Alıntı:
Trekkinglerimize katılan tüm karavancı dostlara bir kere daha teşekkürler ediyorum..
Asıl biz teşekkür ederiz Zerrin Hanım. Son derece iyi düzenlenmiş güzel bir organizasyondu. Emeği geçen bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz.
 



Ynt: 2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali; Düzce

Sayın fsirin in dediği gibi asıl biz teşekkür ederiz performansınızıda kutlarım sayın Ceranus arkaya,öne derken heryerde kontrol sizlerdeydi.Sayın figo aynen dediğiniz gibi bırakılacak yerler değil cumaya aracı yetiştiremediğim için cumartesi sabahına yetişebildim şimdi keşke perşembeden gitseydim diyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Mesajlar
1,532,249
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst