2000-2001 LC VX100 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EBEDİYET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,364

Etiketler

Ynt: 2000-2001 LC VX100 Arıyorum

Sn. CİHANÜLKER , Sahibinden.com daki ilanları takip ediyorum. Ancak fiyatları ya çok yüksek yada çok düşük. Fiyatın yüksekliği
Bütçemi aşıyor.( Bütçem 40000 tl civarı ) Fiyatı Düşük olanlarda Komple Boyalı Arka Stopları Değiştirilmiş Vb. Yani Muhtemelen
Ciddi Kazalı Araçlar...

EBEDİYET' Alıntı:
Sn. CİHANÜLKER , Sahibinden.com daki ilanları takip ediyorum. Ancak fiyatları ya çok yüksek yada çok düşük. Fiyatın yüksekliği
Bütçemi aşıyor.( Bütçem 40000 tl civarı ) Fiyatı Düşük olanlarda Komple Boyalı Arka Stopları Değiştirilmiş Vb. Yani Muhtemelen
Ciddi Kazalı Araçlar...

doğrudur ,komple boya, çok problem değil 98-99 araçlarda bence önemli olan makinası ve yürürü ,gerisi teferruat offroadta kullanacaksanız tabi , bu araçların makinası sizinde bildiğiniz gibi ,çok sağlam ,parçalar kolay kolay kırılmaz ,ama döküğüne denk gelmeyin yeterki ,mutlaka baktırın ,inşallah bulursunuz aradığınız aracı

http://www.sahibinden.com/land_cruiser_cok_temiz_-58WQQaXQQ19707550WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/eczacidan_temiz_full_arac-57WQQaXQQ19086876WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/16500_euro_2001_landcuruseer_100_vx_princes_lpg_li_-98WQQaXQQ19616134WQQpXQQdisplayitem

nkurtkaya' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/land_cruiser_cok_temiz_-58WQQaXQQ19707550WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/eczacidan_temiz_full_arac-57WQQaXQQ19086876WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/16500_euro_2001_landcuruseer_100_vx_princes_lpg_li_-98WQQaXQQ19616134WQQpXQQdisplayitem

nejat maşallah sendede takip iyi , 1 sıradaki ve özellikle 3 sıradaki araç güzel, 2 sıradaki araçta komple boyo olması lazım yanlışi hatırlamıyor isem

Ayrıca 2. araçta stepne yerinde LPG tankı yazıyor. Benim forester aracımdaki 55 litrelik tankla bile 400 km'yi göremiyorum. Bu araçla düşük kapasiteli LPG tankı pek keyifli olmaz kanımca.

GezenGen' Alıntı:
Ayrıca 2. araçta stepne yerinde LPG tankı yazıyor. Benim forester aracımdaki 55 litrelik tankla bile 400 km'yi göremiyorum. Bu araçla düşük kapasiteli LPG tankı pek keyifli olmaz kanımca.

aynen bende aynı yerde stepne yerinde 77 lt tank var , çok nadir kullanımlarda 410 km gördüm 1-2 kere

iyi bulmuşsunuz bu kadar büyük simit tank. Zor bulunuyor diyorlar hep 50-55 lt üzeri tankları.

EBEDİYET' Alıntı:
Ciddi Kazalı Araçlar...
Öncelikle hoşgeldiniz.Bende o civarlarda arıyorum. Cihan Bey toyota ve off road konusunda tecrübeli olduğu için bize göre daha atak düşünüyor.Bahsettiğiniz araç benim de dikkatimi çekti.Fiyatı çok uygun ama. Acaba uygun mu??? :smiley:) yaklaşık 35 000 TL lik €. ?????

hkky' Alıntı:
Öncelikle hoşgeldiniz.Bende o civarlarda arıyorum. Cihan Bey toyota ve off road konusunda tecrübeli olduğu için bize göre daha atak düşünüyor.Bahsettiğiniz araç benim de dikkatimi çekti.Fiyatı çok uygun ama. Acaba uygun mu??? :smiley:) yaklaşık 35 000 TL lik €. ?????

hakan bey bence uygun hemde bayağı uygun ,sınıfındaki araçlarla bir karşılaştırın diyeceğim yok ki sınıfı, yoldaki rahatlığı, can güvenliği ,sağlamlığı ,bence çok uygun ,30-35 arası alınırsa hemde 98-99 tercihimdir elektirikli amortisörlü olmayan modellerden ,çok daha iyi ,olur yani biraz daha mekanik ;)

cihanülker' Alıntı:
hakan bey bence uygun hemde bayağı uygun ,sınıfındaki araçlarla bir karşılaştırın diyeceğim yok ki sınıfı, yoldaki rahatlığı, can güvenliği ,sağlamlığı ,bence çok uygun ,30-35 arası alınırsa hemde 98-99 tercihimdir elektirikli amortisörlü olmayan modellerden ,çok daha iyi ,olur yani biraz daha mekanik ;)
Cihan Bey o araç 2001 142 000'de fakat takdir edersiniz ki komple elden geçmişe benziyor.Ben de obsesyon yapıyor. :smiley:

hkky' Alıntı:
Cihan Bey o araç 2001 142 000'de fakat takdir edersiniz ki komple elden geçmişe benziyor.Ben de obsesyon yapıyor. :smiley:

olabilir ama hakan bey şimdi ,hem ucuz olacak ,hem temiz olacak ,yani bunlar çok zor ihtimaller ,zaten onun için fiyatları böyle yoksa mümkünmü sahibinden çok az kullanılmış bir vx 100 35 liraya vermeleri, bence çok rahat 45-50 etmesi lazım ,vx 80 lerin fiyatları meydanda ;), tabi birde komple temiz elllerden geçmişse yani bilen ustaların elinden , bence yine alınır yine alınır ;)

cihanülker' Alıntı:
olabilir ama hakan bey şimdi ,hem ucuz olacak ,hem temiz olacak ,yani bunlar çok zor ihtimaller ,zaten onun için fiyatları böyle yoksa mümkünmü sahibinden çok az kullanılmış bir vx 100 35 liraya vermeleri, bence çok rahat 45-50 etmesi lazım ,vx 80 lerin fiyatları meydanda ;), tabi birde komple temiz elllerden geçmişse yani bilen ustaların elinden , bence yine alınır yine alınır ;)

çok haklısınız zaten ucuz ve iyi olsun düşüncesiyle söylememiştim. kendi koşullarıma göre değerlendirmiştim. Cihan Bey fazla vaktinizi almazsa bir kısa mesajla vx 80 ile 100 lerin farkını 80 nin niye pahalı olduğunu söylerseniz sevinirim. sonra da yazabilirsiniz. İyi geceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR