Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Satış günceldir, aracımızın masrafı yoktur. Ha illa bulmak isteyen 0 km ye de buluyor zaten, benim aracıma da bulur nede olsa 14 yaşında bir araç. Kesinlikle darbe, boya, değişen yok. Boya, darbe, değişen bulana arabayı bedava veririm.
Dün birisi geldi, baktı inceledi. Çok arazisi varmış, ava gidermiş birkaç köpeği varmış. Bu sezon bilmem kaç ton kayısı ve şeftali satmış şimdilik (bizde onun dediği ton kilo kabul etsem o kadar kilo fındık olmaz) istese gider bu arabanın 0 km de olanını hemen peşin alırmış. Öyle dedi bana, belki doğru dur da bilmem karısı çoluk çocuğu sevinsin.
Baktılar incelediler en az on defa "ben istesem gider bu arabanın 0 km de olanını hemen alırım" dedi. Bende zıvanadan çıktım az müsaade edin dedim, önce kaputu kapatıp arabayı stop ettim kapıları kilitledim "gidin 0 km olanını alın o vakit" dedim. Çıktım eve saygısız dangalaklar. Söktüm arabada yazan satılık yazısını.