2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,741

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Asla öyle teklifle gelen birine "tamam alırım da temmuz pulunu sen öde" derse satış yapmam.
Ha ben temmuzu ödemiş olurum biri gelir ister o başka.

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Merhabalar,
Satış günceldir, aracımızın masrafı yoktur. Ha illa bulmak isteyen 0 km ye de buluyor zaten, benim aracıma da bulur nede olsa 14 yaşında bir araç. Kesinlikle darbe, boya, değişen yok. Boya, darbe, değişen bulana arabayı bedava veririm.

Niyazi Bey,
Inşallah en kısa zamanda satılır artık...

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dün birisi geldi, baktı inceledi. Çok arazisi varmış, ava gidermiş birkaç köpeği varmış. Bu sezon bilmem kaç ton kayısı ve şeftali satmış şimdilik (bizde onun dediği ton kilo kabul etsem o kadar kilo fındık olmaz) istese gider bu arabanın 0 km de olanını hemen peşin alırmış. Öyle dedi bana, belki doğru dur da bilmem karısı çoluk çocuğu sevinsin.
Baktılar incelediler en az on defa "ben istesem gider bu arabanın 0 km de olanını hemen alırım" dedi. Bende zıvanadan çıktım az müsaade edin dedim, önce kaputu kapatıp arabayı stop ettim kapıları kilitledim "gidin 0 km olanını alın o vakit" dedim. Çıktım eve saygısız dangalaklar. Söktüm arabada yazan satılık yazısını.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR