2002 2004 arası terios yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sansar59 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,391

sansar59

Yeni Üye
selamın aleyküm arkadaşlar 15 17 bin arası beni av yaptığım meralara taşıyabilecek off road olarak kullnmayı düşünmediğim bi araç arıyordum daihatsu terioslar gerek japon olması gerek toyota gurubunda olması yüzünden bu araç hoşuma gıttı kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim dayanıklılığı nasıldır bakım maliyetleri vesayire bu arada 1.5 olanını düşünüyorum ilgilenenlere teşekkürler

Etiketler
Ynt: 2002 2004 arası terios yardım

Ben kullanmadım ama bir arkadaşımız bazı gezilerimize katılmıştı. Şartlar çok zor olmadıkça size hizmet edecektir. Sizin amacınıza uygun olabilir

otomatik olanını tavsiye ederim.

düz olanında pedal aralıkları çok yakın oldugundan bazı iri arkadaşlar zorlanıyor.
bayanlar için bir problem yok.

saglamlıgı toyota kadar saglamdır.zaten bu araçlar uzak doguda toyota cami olarak satılmıştır. nette ararsanız görürsünüz.

ben kendim 99 model teriosu 100 bini devirdim.

şuanda 2005 model otomatik kullanıyorum.

yok ben dağ keçisi arıyorum diyorsanız lada niva alın.ama oda bana kütük gibi geldi.

yok ben büyük araç alacam diyorsanız onlarda kamyonet gibi oluyor park etmek problem oluyor.

Merhaba,

Bende 2001 model Terios SX var ve çoğunlukla ava giderken kullanıyorum...139.000km de LPG li..

1-Ava giderken : 1 romörk (250 kg) + 4 köpek (60 kg) + 4 eleman (360 kg)+ ekipman (30 kg)=700 kg yük taşıyoruz..rampa çıkarken sıkıntı çekiyorum ama kalmıyor..ortalama tüm bu yüklerle 100 km de 11,5 lt lpg harcıyor (şehirler arası yol)..ben ilk defa bir SUV kullanıyorum o sebeple karşılaştırma yapma olanağım yok..
2-şehir içi kullanımda: Çok seri ve kıvrak 80 km/h süratten sonra biraz sarsak..devrilecekmiş gibi gitsede dengeli..römork ve yük hariç LPG tüketimi 9,5 lt 100 km de (karışık)..Ama uzun yola gideceksen (200 km üstü mesafe) 1300 cc biraz küçük bir hacim 80-90 km sürati geçince yakıt sarfiyatı çok artıyor..şahsi fikrim uzun yola gideceklerin motor hacmi 1500 cc den aşağı olmamalı..
3-Maliyet: Nisan 2009 da 13.500 TL ye aldım 1.500 TL LPG maliyeti 15.000TL'ye maloldu..
4-Römork: Dizaynı montajı bizden olmak kaydıyla 400 TL ye maloldu 90x70x150 ebatlarında iki gözlü ön gözde malzeme ve ekipman, arka gözde köpekler..

arkadaşım bendeki bilgiler bu kadar
selamlar..

SA400591.jpg

SA400795.jpg

tam üstüne bastınız sizi maddiyat olarak yormayacak off road olarak kullanmayı düşünmediğiniz bir hafif arazi aracıdır terios .bende 2004 model 48.000 km de terios var km de ortalama 300 krş benzin yakıyor. lpg dönüşümü hiç düşünmedim .aracımı sıfır aldım genel bakım harici bana 1 lira masraf çıkarmadı tabi ona göre bende aracımı üzmedim .gayet memnunum ve tavsiye ederim . tek dezavantajı hacmi ama 1.81 boy 90 kg yum beni sıkıntıya sokmuyor . ayrıca arka koltukları yatırdığınızda hacim birazdaha genişliyor. aklınıza takılan başka bişiler varsa memnuniyetle kendim edinmiş olduğum teşrübelirmden cevaplayabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri