2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uslsy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,287
Herkese selam. Bugün havanın güzel, yerlerin nemli ve toz olmaması sebebi ile keyifli bir gezi yaptık. Ankara Yapracık semtinin arkasındaki dağlarda, ovalarda.. :cool:

wj-6.jpg
 
Son düzenleme:

Etiketler

nasılsı arazi performansı?

özellikle çapraz askıya kalma durumu olduysa LSD hemen devreye girdi mi?
Valla Td5 ten sonra biliyorsun şüpheliydim. Biraz da korkuyor insan, cüsse vs ltlbariyle ondaki kadar güvenemiyordum. Lakin düşündüğüm gibi çıkmadı böcek gibi heryere inip çıkıyor.

Lsd vs devreye girdimi bilmiyorum. Fark etmedim açıkçası. :tearsofjoy:

Gayet keyifliydi. Keyifle başladı keyifle bitti.
 






Maşallah.. Siz de keyifle geziyorsunuz anlaşılan.. :smiley: Araçta 2" yükseltme mi var bana mı öyle geldi.

Saolun , yok orjinal olduğu gibi duruyor. Biraz elimiz bollaşınca ufak tefek bişeyler düşünüyorum ama şu an hiç mümkün değil piyasalar malum doların halide


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Son zamanlarda kapı döşemelerinin klipslerinde atmalar oluyordu (kroniktir) ve ön iki kapının içindeki kilit tellerinden bolca takır tukur sesler geliyordu. Haftasonu aynı zamanda bunları hallettim.

Aşağıdaki klipsten 50 adet ve 2 rulo da tüylü bant aldım. Kapı döşemelerini söküp kilit tellerini tüylü bant ile sararak ses yapmayacak şekilde izole ettim ve tüm döşemelerin klipslerini yenileri ile değiştirdim.

Bu arada iyiki açmışım önceden açan ustalar minik minik ses yapabilecek birçok parça düşürmüş kapıların içine onları da temizledim. Şimdi miss gibi oldu kapılardan çıt yok valla.. :smiley:

wj-7.jpg


Diğer taraftan ön güneşlik askılarımın ikiside sorunlu. Her ne kadar tadilat ile düzeltmeye çalışsamda bir işe yaramadı. Bunları satın alacak bir yer de bulamadım. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
 
Son düzenleme:

Saolun , yok orjinal olduğu gibi duruyor. Biraz elimiz bollaşınca ufak tefek bişeyler düşünüyorum ama şu an hiç mümkün değil piyasalar malum doların halide


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen el değmiyor herşey ateş pahası. BEn de minik minik el yordamı düzeltmeler yapıyorum. Yüklü işlere girişmeler gün geçtikçe hayal oluyor. :oops:
 




Son zamanlarda kapı döşemelerinin klipslerinde atmalar oluyordu (kroniktir) ve ön iki kapının içindeki kilit tellerinden bolca takır tukur sesler geliyordu. Haftasonu aynı zamanda bunları hallettim. Aşağıdaki klipsten 50 adet ve 2 rulo da tüylü bant aldım. Kapı döşemelerini söküp kilit tellerini tüylü bant ile sararak ses yapmayacak şekilde izole ettim ve tüm döşemelerin klipslerini yenileri ile değiştirdim. Bu arada iyiki açmışım önceden açan ustalar minik minik ses yapabilecek birçok parça düşürmüş kapıların içine onları da temizledim. Şimdi miss gibi oldu kapılardan çıt yok valla.. :smiley:
wj-7.jpg
Diğer taraftan ön güneşlik askılarımın ikiside sorunlu. Her ne kadar tadilat ile düzeltmeye çalışsamda bir işe yaramadı. Bunları satın alacak bir yer de bulamadım. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
 


Herksese selam,

Pazar günü uzun zamandır planladığın direksiyonu yeniletme işini gerçekleştirdim. Benden önceki sahibi direksiyonu boyatmış rezalet durumdaydı son zamanlarda ellerimi vs boyuyordu artık.

Simit kısmına konsol ve içerinin rengi ile aynı renkte deri diktirdim. Airbag kısmı da boyalıydı orayı da kaliteli bir aseton ve pamuk ile temizledim.

Maliyet: 180 tl deri ve işçilik, 5 tl aseton ve pamuk.

wj-9.jpg
 

Grabcad sayfasında 3D yazıcı ile yazdırılabilir formatta Cherokee güneşlik klipsi var. Yazdırabilirsin bir yerde.
Selamlar..
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,470
Mesajlar
1,518,362
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst