2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selim2252 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,093
Ynt: 2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

archway' Alıntı:
4 tane sahibinden satılık yazdım size hangisini dediğinizi anlıyamadım ama hepsine fiyat vericem bakalım ne diyecekler,sizce alınabilecek fiyatlarmı ben piyasayı pek bilmiyorum ederi bumudur ?

İlan No: 142974561

2003-2004 2.7 CRD temiz düşük km (150.000) gibi 40-45 arası. Ama sağlam pazarlık yap. 2-3 bin düşür. Param hazır, canlıyım, direk notere de.

Etiketler

131409822 ben o zaman birde bu ilana mesaj atıcam birde sizin dediğinize artık bakalım kısmet hangisi olursa birde birsey sormak istiyorum size bu araçların genelde 2004 modelden sonrası tercih edin diyor formlarda herhangi bir sıkıntı olmaz dimi 2003 modelde size sormak istedim,çünkü ben daha önce hiç jeep kullanmadım kısmetse bu ilk olacak :smiley:
Birde ben uzun yol ve hafif off road yapıcam memlekete gidip gelicem iyi bir seçim dimi ? yoksa LR discovery mi daha iyi ?

archway' Alıntı:
131409822 ben o zaman birde bu ilana mesaj atıcam birde sizin dediğinize artık bakalım kısmet hangisi olursa birde birsey sormak istiyorum size bu araçların genelde 2004 modelden sonrası tercih edin diyor formlarda herhangi bir sıkıntı olmaz dimi 2003 modelde size sormak istedim,çünkü ben daha önce hiç jeep kullanmadım kısmetse bu ilk olacak :smiley:
Birde ben uzun yol ve hafif off road yapıcam memlekete gidip gelicem iyi bir seçim dimi ? yoksa LR discovery mi daha iyi ?

Şu güzelliğe bir bakarmısınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-off-road-donanimli-2003-discovery-td5-150641375/detay

Mustafa kardeşim bu araç 10 numara maşallah yani :eek:
İnşallah sende alırsın ben GC alsam böyle yapma imkanım yok neden bu 2 araç arasında gidip geliyorum :'(

archway' Alıntı:
Mustafa kardeşim bu araç 10 numara maşallah yani :eek:
İnşallah sende alırsın ben GC alsam böyle yapma imkanım yok neden bu 2 araç arasında gidip geliyorum :'(

Sen bilirsin karar senin ama merakla bekliyorum hangisini tercih edecen diye.
Bence ikisinede bin gez hangisini beğenirsen onu al tabi youtube dende videolarını izle.

En son öyle yapıcam ama rahatlık olarak herkes GC diyor arazidede LR ben uzun yolda gidicem biliyorsun büyük ihtimal GC olma ihtimali çok yüksek kımset bakalım 40 bine bu işi halletsem birde kendimi motorsiklet alırım :smiley: Honda Bmw olabilir boyleside mantıklı geliyor bana ;)

archway' Alıntı:
En son öyle yapıcam ama rahatlık olarak herkes GC diyor arazidede LR ben uzun yolda gidicem biliyorsun büyük ihtimal GC olma ihtimali çok yüksek kımset bakalım 40 bine bu işi halletsem birde kendimi motorsiklet alırım :smiley: Honda Bmw olabilir boyleside mantıklı geliyor bana ;)

Motor işi sakat abi boşver Allah muhafaza. Bende çok seviyorum eskidende biniyodum kendi motorumda vardı ama kaza yapınca 60 km hızla düşünce neler olduğunu çok acı öğrendim en iyisi dört teker şaşmayacan. :smiley:

Ben senin yerinde olsam elli bin lira bütçem olsa iki araç alırım biri binek otomobil diğeri dört çeker.
Arazi aracına keyfi biner otomobille işimi görürdüm. Şöyle canavar bişey yapardım spor koltuk, roler bar, mt lastik, kilit difransiyel, yükseltme kiti vs vs arazide kırallar gibi off roadımı yapardım asfalttada lord lar gibi lüks aracımla keyfini çıkarırdım ;)

Tabi bu benim şahsi fikrim size uyarmı bilmem ama düşünün derim.

2 aracı alamam ki maalesef çünkü binek araçlar pahalı sende biliyorsun en kötü binek araç 40 binden başlıyor 10 bin liraya hangi aracı alıp onu yapacaksın ? Bende düşündüm ama pahalı hadi 60 bin olsun genede öyle 2 araç yok bak sende görüyorsun 40 jeep 20 binek otomobil olarak araç yok piyasada maalesef...Senin dediğin o iş ancak 100 bin ile olur oda bizde yok :D Olunca yaparım o dediğini
Ama tahminim sen şimdi bana yaparsın 2 araç lada olmasın 2 kapı araç sevmiyorum.
Hayırlısı artık

archway' Alıntı:
2 aracı alamam ki maalesef çünkü binek araçlar pahalı sende biliyorsun en kötü binek araç 40 binden başlıyor 10 bin liraya hangi aracı alıp onu yapacaksın ? Bende düşündüm ama pahalı hadi 60 bin olsun genede öyle 2 araç yok bak sende görüyorsun 40 jeep 20 binek otomobil olarak araç yok piyasada maalesef...Senin dediğin o iş ancak 100 bin ile olur oda bizde yok :D Olunca yaparım o dediğini
Ama tahminim sen şimdi bana yaparsın 2 araç lada olmasın 2 kapı araç sevmiyorum.
Hayırlısı artık

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroad-donanimli-148961568/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-satilik-katalog-rengi-fulllll-147762917/detay

Al sana elli binliralık konbinasyon. ;D
Ben kesinlikle bunu yapardım :smiley:

archway' Alıntı:

2.7 CRD'ler Mercedes motorlu olduğu için yıl konusunda çok fark olacağını sanmam. Ama 2004-2005 iyidir. Daha yenidir en nihayetinde. KM'si de önemli tabi. Overland bulabiliyorsanız ondan alın.

LR bilgim yok. Yanıltmayım. Ama ben 4.7 WJ'den çok memnunum. Canavar gibi uzuyor.

Mustafa kardeşim hemen yapmışssın 50 bin liralık kombinasyonu :smiley: Hasta olmamak elde değil bu senin pratikliğine onu bırak arkadaşlar arasındada madara olduk halen alamadın şu jeep'i diye :mad: Ama dün gönderdiğin LR süperdi 61 bin lik olan,hasta olmamak değil,yolda ve arazide giderken havası bir başka olur,LR yedek parçası pahalımıdır ? Sen ne yaptın buldunmu Hilux ?

Uzun yolda rahat oluyor dimi birde kullanımı GC nin LR'a göre Burak Bey ? Siz günlük mü kullanıyorsunuz yoksa geziye giderken ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-orjinal-muayyer-jeep-fiyati-dusurdum-131409822/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-grand-cherokee-2.7-crd-160-bin-km-piril-piril-142974561/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-satilik-grand-cherokee-170.000-orijinal-km-141141890/detay/
Bu 3 araç arasında kaldım hepsine mesaj attım bakalım hangisi cevap verecek ?
LR olursada,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-cok-temiz-land-rover-150157646/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-hatasiz-bir-arac-150494834/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-hatasiz-boyasiz-bu-fiyata-bu-dolulukta-150140969/detay/
Bu araçlardan hangisi daha iyi olur ?

archway' Alıntı:
Uzun yolda rahat oluyor dimi birde kullanımı GC nin LR'a göre Burak Bey ? Siz günlük mü kullanıyorsunuz yoksa geziye giderken ?

Ben daha çok şehiriçi ve bazen şehirler arası. Bazen de kayağa gidiyorum karlı zeminde dağa çıkıyorum. Araziye girmiyorum.

Uzun yolda tabiki çok konforlu bir araç. Bende 2001 4.7 var. 2004 civarı bir Overland daha da keyiflidir.

Bende sizin gibiyim hem şehir içi hemde uzun yolda kullanıcam, ben Trabzonluyum bizim yaylalar falan araziye giricem muhakkak o yüzden benim işim biraz daha zor yani size göre :((
Kayak yapmaya nereye gidiyorsunuz ? Bulgaristanda bir yer var Pomporov galiba emin değiilim orası için iyi diyorlar,bizde kısmetse Şubat ayında uludağ'a gidicez ilk kez :smiley:

archway' Alıntı:
Bende sizin gibiyim hem şehir içi hemde uzun yolda kullanıcam, ben Trabzonluyum bizim yaylalar falan araziye giricem muhakkak o yüzden benim işim biraz daha zor yani size göre :((
Kayak yapmaya nereye gidiyorsunuz ? Bulgaristanda bir yer var Pomporov galiba emin değiilim orası için iyi diyorlar,bizde kısmetse Şubat ayında uludağ'a gidicez ilk kez :smiley:

Hocam yaylaya falan çıkacaksan neden 4.7 düşünmüyorsun? 2.7 ile arasında ciddi bir performans farkı var.

Kayağa Sarıkamış, Erciyes, Palandöken, Kartalkaya, Bansko gidiyoruz genelde. Orayı duydum ama gitmek nasip olmadı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri