2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selim2252 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,093
Ynt: 2004 Model 2.7 Grand Cherokee Yakıtı?..

4.7 vergi yüzünden onu pek düşünmedim birde LPG de okuduğum bazı yerlerde sıkıntı yapıyormuş diye yazdılar bende hiç bakmadım açıkçası

Etiketler
archway' Alıntı:
Mustafa kardeşim hemen yapmışssın 50 bin liralık kombinasyonu :smiley: Hasta olmamak elde değil bu senin pratikliğine onu bırak arkadaşlar arasındada madara olduk halen alamadın şu jeep'i diye :mad: Ama dün gönderdiğin LR süperdi 61 bin lik olan,hasta olmamak değil,yolda ve arazide giderken havası bir başka olur,LR yedek parçası pahalımıdır ? Sen ne yaptın buldunmu Hilux ?
Valla cherokeden pahalı değil parçası benim bildiğim.
Sen de benim gibi hergün fikir değiştiriyorsun alamıyacan sonunda kaptıracan parayı diye korkuyorum :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sorma kardeşim bir türlü alamadık arabayı herhalde uyanıklığa gidiyoruz millet vergisini ödesin biz sonra alalım derdindeyiz yani şubat ayında :smiley: sen olsan çoktan almıştın

archway' Alıntı:
Sorma kardeşim bir türlü alamadık arabayı herhalde uyanıklığa gidiyoruz millet vergisini ödesin biz sonra alalım derdindeyiz yani şubat ayında :smiley: sen olsan çoktan almıştın

Yok bende kırk fikirim bende çok fikir değiştirdim ama şimdi kararım kesin Toyota, çıkarım onla her dağa :smiley:
On onbir e bulabilirsen yapıştıracam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Land Cruiser çok yakmasa inan bende o araçtan alırım bir tane ama LPG de bile en az 65 kuruş yakar :-\
Yada Prado olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri