2010 KASIM Dönemi AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI için Başvurular Başlamıştır.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OFKAPLAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,436
2010 Kasım Dönemi Sınav Tarihi Belli Oldu

Selamlar Kasım ayı sınav tarihi açıklandı.

SINAV İÇİN BAŞVURULAR 12.11.2010 GÜNÜ MESAİ BİTİMİNDE SONA ERECEKTİR

İL Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri

İSTANBUL 24.11.2010 14:30 KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜTelsiz İşletme Müdürlüğü Konferans salonuBeş yol mah. İnönü cad.(shell benzinlik karşısı) 34 630 Sefaköy- İSTANBUL

ANKARA 24.11.2010 14:30 ULAŞTIRMA BAKANLIĞI YEMEKHANESİAdres: Ulaştırma Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Bakanlık Yemekhanesi (Milli Kütüphane arkası ) ANKARA

SAMSUN 24.11.2010 14:30 DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ7. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonuİlk adım – SAMSUN

BURDUR BUCAK 24.11.2010 14:30 MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Konferans salonuKonak mah. Süleyman Demirel Bulvarı (Emniyet Müdürlüğü yanı)Bucak – BURDUR

OSMANİYE 27.11.2010 10:00 MERKEZ ŞEHİT YASEMİN TEKİN İLKÖĞRETİM OKULUEK BİNAMehmet Akif Ersoy mah.8040 sokak Merkez - OSMANİYE

NEVŞEHİR 27.11.2010 10:00 MERKEZ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ (B/Blok)Yeni Kayseri cad. No: 3350100 - NEVŞEHİR

GÜMÜŞHANE 27.11.2010 10:00 GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİGümüşhane Meslek Yüksekokulu D 203 Bağlar Başı Mevkii 29100 GÜMÜŞHANE

İZMİR 27.11.2010 10:00 DOKUZEYLÜL ÜNİVERSİTESİ İZMİR MESLEK YÜKSEK OKULUAdres: Buca Eğitim Fakültesi Kampüsü Buca / İZMİR

İRTİBAT : Nuri BODUR
TELEFON : 0212 580 98 98/133 - 0212 334 45 00/5133
FAKS : 0212 579 76 25
E MAİL : amatortelsiz@kiyiemniyeti.gov.tr

Etiketler
Ynt: 2010 KASIM Dönemi AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI için Başvurular Başlamıştır.

sınavda görüşürüz arkadaşlar
sevgiler ümit

Badi iyi çalış bak arkanda ben varım :smiley:)

aTa1' Alıntı:
Badi iyi çalış bak arkanda ben varım :smiley:)
Abi 2 gündür çalışıyorum "mayday"in üstüne hiçbirşey koyamadim; yanlış yerdesin
;D

Sevgiler ümit

Bugün mesai saatinde bitiyor başvurular kaçırmayın.

bu sene ki sınav ne zaman olur acaba yaa neden bukadar aralıklı yapıyolar ki talep mi az :(

erkan3169' Alıntı:
bu sene ki sınav ne zaman olur acaba yaa neden bukadar aralıklı yapıyolar ki talep mi az :(

son dönemlerde ortalama 750 kişi sınava başvuru yapıyor. kanunda belirtildiği üzere yılda 2 kez Kasım ve Mayıs aylarında sınavlar düzenlenmekte bundan sonraki sınav muhtemelen mayıs ayında olacak.

arkadaşlar 2011 sınavından haberianiz varmı hangi tarihte yapılacak..........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

SON KONULAR

Geri