Hic zannetmiyorum ama gelirse cok iyi olur, zaten renault motoru geliyor. Ispanya'daki fabrikada yapilmiyor artik sanirsam dizel. Benzinli kadar da sorunsuz olmaz diye tahmin ediyorum.
Fuara giden yok mu yaa ? Fuarda bilgi verirler diye düşünüyorum..rescue murat abinin resimlerinde jimnyi incelerken gördüm.bu kaputtaki havalandırma intercoiler in havalandırması ve incelediği araçta vardı sanırım.
Bana yıllarca bunu söyleyip dizel den uzak tuttular....
2 yıldır 1300 cc lik dizele biniyorum.
"0" aldım....
Dizelsiz geçen yıllarıma şimdi üzülüyorum...
Benzin için bayağı para ödemişim...
Şimdi anlıyorum.
Ne yazık ki geç buluştuk....
Fuara giden yok mu yaa ? Fuarda bilgi verirler diye düşünüyorum..rescue murat abinin resimlerinde jimnyi incelerken gördüm.bu kaputtaki havalandırma intercoiler in havalandırması ve incelediği araçta vardı sanırım.
maalesef dogus oto ile olan anlasma fes edildi diye biliyorum. Daha dogrusu VW ile Suzuki isbirligi son buldu baslamadan. O yuzden birde Jimny nin Renault motoru dCi 1.5 200Nm tork 90 Hp lik motoru maalesef artik Jimny icin uretilmiyor... :-\ :-\ Hayallerimiz baska bahara kaldi artik ... Bilgilerinize saygilar sunarim.
Araci gittim gordum bizzat 1.3 Benzinli modelindede hava kanali var evet eskiden dizellerde vardi haklisiniz fakat artik benzinlisinede koymuslar. Bilgilerinize, saygilar sunarim.
Bundan iki yıl önce sorsanız, küçücük garip bir araç derdim ama bir kere bindim (kullanmadım bile!) ve şimdi gözüm başka 4x4 görmüyor desem yeridir.. gün geçtikçe daha da hoşuma gidiyor, inşallah en kısa zamanda almak istiyorum..
ben ısrarla benzin diyorum...dizel ve gaza hayır!!!orijinali neyse o..jimny i yeni alan alışıncaya kadar soğuk ama alışınca asla vazgeçemiyor..aldığım arabaları ellisinden sonrasını saymadım ama..jimny bi tane ba..
Doğuş suzikiyi almaz çünkü servisden kazanamaz bakın vw e 2 yıldan fazla garanti veremiyor ve arabaların çoğu servise geliyor.Suzuki Mazda Subaru en az servise gereksinim duyan ve en az satılan otomobiller