Ynt: 2014 Abd Gezimiz İçin Yardım..!
Merhaba,tam olarak yerini bilmiyorum ama forumda bir yerlerde bir arkadaş aynı şekilde seyahatini anlatmıştı.
Hatta kiralama yerine satın alarak yaptığı gezi sonunda az bir zararla karavanı satmış kiradan daha karlı demişti.
Araştırırsanız bu eşsiz arşivde bir yerlerde illa ki bulursunuz.
Kanada için de ayrıca vize almayı ihmal etmeyiniz.Amerika vizeniz ne kadar uzun olursa o kadar iyidir.
Fakat on yıllık vizeniz olsa bile en fazla altı ay kalıp çıkmanız gerekir.Yani Kanada'ya çıkmanız olumludur.
Kanada giriş ve çıkışınız kayıtlı olduğu taktirde Amerika'ya ikinci girişinizde size yeniden altı aylık kalış verebilirler.
Verebilirler diyorum çünkü garanti hiç bir zaman yoktur.Buradan on yıl vize almanız Amerika'ya girersiniz değildir.
Girişteki memur gözünüzün üzerinde kaşınız var gibi basit bir hissiyatla dahi onay vermeyebilir ve oradan dönersiniz.
Sistemleri ne yazık ki bu kadar iki dudağın arasında.Elbette bu son derece extrem bir durum ama olmaz değil.
İlk defa gidiyorsanız yiyecek, çiçek,böcek, kişi başı onbin$ den fazla nakit götürmeyin diye tavsiye ederim.
Karavanlar konusunda hiç bilgim yok.Forumu kurcalayın naçizane öneririm.
Mutlaka detaylı,dolu ve karavan için olan bir navigasyon cihazı alınız.
Size hem zaman,hem yol,hem yakıt,hem de trafik cezası tasarruf ettirebilir.
Sn Can Tunç ve Sn drares Hayırlısıyla sağ salim gidin gelin.