2014 ABD Gezimiz İçin Yardım..!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cantunc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,026
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2014 Abd Gezimiz İçin Yardım..!</b><br /> <br /> <br /> <br /> Sayın Cantunç&#039;a, <br /> <br /> Burasının bir meydan okuma sitesi olmadığını hatırlatmak isterim. burada otoritede yok,meydan okumada,benim bildiğim nezaket var. &#039;&#039;silin&#039;&#039; yerine nezaket gösterip siz yazmayın. belkide çoğumuz sizin bildiğimiz yerleri bildiğimiz halde nezaketen okuyoruz, lütfen bunu da bilin! ayrıca burada nazik ve nezaket bilen çok gezgin var.</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2014 Abd Gezimiz İçin Yardım..!</b><br /> <br /> Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Hüseyin Bey gibi beyefendi bir insanı tanıma mutluluğunu yaşamış birisiyim. Keşke bu yazınızı yazmadan önce onu tanımış olsaydınız.<br /> Bence gezi ve güzergah bilgilerinden daha önemli olan insanı insan yapan değerlerdir. Gezi ve güzergah bilgilerinden daha önemli olan, bu değerleri özümseyip karşımızdaki kişilerle bu değerler içerisinde iletişim kurmak olmalıdır.<br /> Yok eğer böyle düşünmüyorsanız yine sıkıntı yok. Kendi bloğunuzu oluşturabilir ve orada kendi koyduğunuz kurallarınız çerçevesinde engin bilgilerinizi takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2014 Abd Gezimiz İçin Yardım..!</b><br /> <br /> Bilgi değerlidir ancak insandan daha değerli değildir. &#039;&#039; cantunc &#039;&#039; artık üyemiz değildir.</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri