2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 148,550

Etiketler
Burak bey bu sıcaklarda orda olmak vardı şans
işte siz İzmirdesiniz galiba.Biz Yunanistan'a bugün geldik hava çok güzel fazla sıcak yok
 








Ve Duisburg daki mavnaların olduğu müzeyi gezmeyi bitirdim.Efsane ye geri dönüp elektrikli bisikletimi alıp şehri de gezeyim diyorum.Çok yakında OCenter diye alışveriş ve eğlence merkezi var ama gidersem çıkamayacağım için pas geçtim.Rhen kıyısından yukarı çıkacağım geze geze planım o.
 

Efsane'ye dönüp elektrikli bisikletimi alıp Duisburg şehir merkezine doğru bastım pedala.Vay yolda motorsiklet aksesuarı satan bir mağaza gördüm.Eskiden bu mağazalara girince içim hop hop olurdu.Şimdi o heyecan kalmasa da bisikletimi kilitleyip mağazayı dolaştım.
 

Almanya merkezli motorsiklet mağazaları bizim Migros'lar gibi Polo Motorrad ve Luis Motorrad ve Hein-Gericke mağazaları hemen hemen her şehirde var Ve bir Motorcu'nun aradığı herşey var.İnternet sitelerinden bakıp mağazanın büyüklüğüne göre de gidilebilir.Avusturya,İsviçre,ve bir kaç ülkede daha şubeleri var.
 







Yalnız geziyorum Ya telefon anlamış içimin kıyıldığını hop bildirim geldi Foursquare den 100 mt yakınınızda kahveci var tatlısı da güzel diye.Hop ben de gidiverdim diet de delinmez o kadar pedal çevirdim elektriksiz.Bu arada Turkcell in günde 15 TL ye interneti Türkiye'de gibi kullandırması süper.