2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan janberkaydemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,516
Burada Adria Karaca'nın yerine gittiğimde tente montajının benim anladığım şekilde olmadığını gördüm. Dediğiniz örnekleride İnternete görüyorum. Dediğiniz daha mantıklı hem yolda satın alıp hemen kullanmaya başlama imkanına var. Fiyatları araştırmak lazım. Ayrıca dört tarafı açık kurulabilecek bir çardak tipi golgeligimiz zaten var. Yönlendirme için teşekkürler.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Adria Karavan yazmak istemiştim


SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Resim sonrası alt destek yapıldı .
Uyarı için teşekkürler. ..

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Dün Tapatalk uygulamasını yükledim ve araç fotoğraflarını oradan paylaştım. Bugün programa giriyorum fakat soru sormaya veya konumdaki paylaşımlara cevap vermeme uygulama izniniz yok şeklinde bir uyarı veriyor. Bunu çözümünü bilen yada forumda daha önce konu ile ilgili bir yazı varmıştır.
 





Bugün forumda olan teknik sorunlar henüz giderilemedi sanıyorum.
 


Seyehat rotamızdaki kampinglerin detaylandırmasını yapıyorum. Kampinglerin çoğunun web sayfalarında 6ah elektrik kullanımı yazıyor. Bundan ne anlamalıyız? Bu alınan günlük ihtiyacımızı karşılarmı ? ( Aydınlatma, tüm cihazların şarj edilmesi ).
 



6 amperin günlük harcanan elektrikle doğrudan ilişkisi yok. 6 amper x 220 volt = 1.320 kilowat. Saatte daha fazla elektrikle çalışan cihazları kullanamazsınız. Elektrikli ocak, ısıtıcı ve klima gibi fazla elektrik sarfeden cihazların kullanılmasını önlemek istiyorlar.
 

Birkaç yıldır tüm yurtiçi yolculuklarında Google maps Navigasyon kullanıyorum. Sesli komut, street view görüntüleri, offline haritalar, Trafik durumu, tüm gideceğim yerleri işaretlemek ve istediğimde bulmak alıştığım ve kolay bir durum. Forumdaki yazıları okuduktan sonra arkadaşımın TomTom Via 135 navigasyonunu Avrupa yolculuğumda kullanmak üzere emaneten aldım avrupa haritasını yükledim. Kullanımı ve el ile yazarak adres girmek şehir içinde bile bana çok sıkıntılı geldi, istediğim ve aradığım yerlerin listelerde olmaması sıkıntı veriyor. ( POİ yükleme yazılarını okuyorum bu yüklemeleride cihazı biraz kullandıktan sonra yapacağım.)
Avrupada Tablet üzerinde veya yedek bir telefondan google maps kullanmak ,Navigasyon cihazı kullanmaktan daha iyi bir çözüm değilmi? Navigasyon cihazının tercih edilmesinin benim bilmediğim yönlerini anlamaya çalışıyorum.
 



Bizde yurt dışı gezilerinde tomtom kullanıyoruz dediğniz gibi adres girmek biraz sıkıntılı ancak tomtom avrupayı iyi biliyor ve yolculukta size çok yardımcı oluyor.çıkışa veya dönüşe kaç metre kaldığını hangi şeritten gideceğinizi önceden uyarıyor.kadının sesi biraz itici olsadayanınızda bulunsun.
 



Çalışmaya devam desenize .... )
 

Internetiniz var ve sarj sorununuz yoksa google veya yandex bence de rakipsiz navigasyon icin. Yurtdisi-sehir iclerinde maps.me, citymaps gibi onceden yuklenmis haritalarla telefon bence avantajli. Ama yurtdisi -sehirler arasi icin poi leri yuklenmis Tomtom, Garmin vb cihazlar kullanim kolayligi acisindan hala bir numara.
 

Google maps haritalar önceden yüklenerek offline çalışıyor sadece internet olmayınca trafik durumunu göstermiyor. Yerlerim kısmında ülkelere göre kategori açılarak önemli tüm yerler işaretlenebiliyor. Ayrıca telefonda sadece navigasyon olarak kullanıldığında çakmak kısmına bağlandığında pil sorunu yapmıyor.
Tomtom'a da belki alışırız yedek herzaman iyidir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


ülke haritalarını off line kullanım için telefona yüklediğinizde çok yer kaplamıyor mu ?.Harici karta yüklediğinizde sorunsuz mu çalışıyor ?
 



ülke haritalarını off line kullanım için telefona yüklediğinizde çok yer kaplamıyor mu ?.Harici karta yüklediğinizde sorunsuz mu çalışıyor ?
Harici karta yüklüyorum sorunsuz çalışıyor. Telefon yerine tablette olabilir. Hangisi daha yeni ve işlemcisi daha hızlı ise. Ben şu anda telefonumda yeniliyorum. Şu anda kullandığım telefonu fabrika ayarlarına getirip sadece Seyehat ile ilgili aplikasyonlari yükleyeceğim.
Dediğim gibi TomTom çalışmaya da devam...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi