KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim tecrübem hiç yok bu konuda,daha önce yarış bile seyretmişliğim yok.Ama yapabiliriz diyorsanız gaz vermeden çıkarız meydana,ne olacak eğlence olur bize de kafa dağıtırız biraz.
Benim tecrübem hiç yok bu konuda,daha önce yarış bile seyretmişliğim yok.Ama yapabiliriz diyorsanız gaz vermeden çıkarız meydana,ne olacak eğlence olur bize de kafa dağıtırız biraz.
abı 2004 otomatık almam bellı devırden sonra eskı 2004-05 jımmylerde sanzuman yaglamyor sanzumanı yakıyor bızım bır abının yarıs aracı her yarıstan sonra sanzuman yaptırıyordu ve hala yaptırıyor bu hafta manuel sanzuman koymayı dendı olmadı ben bır ust kasa alacam onun sanzumanı farklı
aslında tecrüben var piste girdin dolaştın, gözüne biraz daha zorunu,yaklaşık olarak şeritlerle bölünmüş, bir parkur, getir yani basit olarak naylon iki çit arasında gidicen dönüşlerde, virajlarda falan bu bunlara çarpmıycan değmemeye çalışıcan, ve tabiki çamura çukura saplanmıycan, basit olarak olay bu, 3 -4 ay önce ben o pistte resmen gır gır geçtim 1 kerede saplandım, bu sefer gittiğimizde lastikleri piste bile sokmadım ;D acıkça yemedi