31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,214
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ohoo, iki araç birden çıkardık valla... Girmeyi düşünürseniz ben yardıma hazırım......

Etiketler

Benim tecrübem hiç yok bu konuda,daha önce yarış bile seyretmişliğim yok.Ama yapabiliriz diyorsanız gaz vermeden çıkarız meydana,ne olacak eğlence olur bize de kafa dağıtırız biraz.

apollo7474' Alıntı:
Benim tecrübem hiç yok bu konuda,daha önce yarış bile seyretmişliğim yok.Ama yapabiliriz diyorsanız gaz vermeden çıkarız meydana,ne olacak eğlence olur bize de kafa dağıtırız biraz.
dıkkatlı kullanmıyacaksan tam gaz yardıra yardıra gıdecek kadar acemı ısen girme peynır ekmek gıbı aks keser defransıyele zarar verırsın sonucta bız eglenceye gıdıyoz etkınlıkten sonra hepımız eslerımızle (tabı yengelerı getırecek arkadaslar ıcın getırmeyecekler ıcın sıkıntı gene yok ) soyle şileye dogru mantı yada gozleme yemeye kacarız :D :D :D

apollo7474' Alıntı:
Hayırlısı inşaallah Gökhan,ne buldun?
abı bu sefer lınk vermıyom gecen buldum dye lınk verdım ben almadan aracı aldılar buu sefer alayım ole resmını koyacam ;D

gokhan5234' Alıntı:
zaten nurullah abıyı aradım verdı coskuyu verdı coskuyu en kotu ıhtımale yuruyerek gecerız pıstı ;) ;) ;)

pistin şu anki durumunda yürüyerekte zor ;D

apollo7474' Alıntı:
Link verme zaten,kabaca bilgi versen yeter.Selime söyledim sana bahsetmiştir.Bizim bir abimizde satıyor ondan sordum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-otomatik-beyaz-jimny-off-road-donanimli-78837452/detay
abı 2004 otomatık almam bellı devırden sonra eskı 2004-05 jımmylerde sanzuman yaglamyor sanzumanı yakıyor bızım bır abının yarıs aracı her yarıstan sonra sanzuman yaptırıyordu ve hala yaptırıyor bu hafta manuel sanzuman koymayı dendı olmadı ben bır ust kasa alacam onun sanzumanı farklı

apollo7474' Alıntı:

aslında tecrüben var piste girdin dolaştın, gözüne biraz daha zorunu,yaklaşık olarak şeritlerle bölünmüş, bir parkur, getir yani basit olarak naylon iki çit arasında gidicen :D dönüşlerde, virajlarda falan bu bunlara çarpmıycan değmemeye çalışıcan, ve tabiki çamura çukura saplanmıycan, basit olarak olay bu, 3 -4 ay önce ben o pistte resmen gır gır geçtim 1 kerede saplandım, bu sefer gittiğimizde lastikleri piste bile sokmadım ;D acıkça yemedi

kuzne' Alıntı:
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
yoksa sen cj le girmiyecekmisin ? ;D
hocam sen zaten yarıştasın :D

abicim frenlerine vestenhause takıcam malzemeyi aldım bir türlü baslayamadım.[/td][/tr][/table]

hocam yarışta frene ne gerek var ? zaten ayağını gazdan çek kuma çamura takılır durur, ayrıca 10 günden fazla var sen yetiştirirsin,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR