gokhan5234' Alıntı:sen canını sıkma benım hatuna jımmy buuldum gelınce onu alacagız en kotu ıhtımal onla gırerız ;D ;D ;D ;D
dıkkatlı kullanmıyacaksan tam gaz yardıra yardıra gıdecek kadar acemı ısen girme peynır ekmek gıbı aks keser defransıyele zarar verırsın sonucta bız eglenceye gıdıyoz etkınlıkten sonra hepımız eslerımızle (tabı yengelerı getırecek arkadaslar ıcın getırmeyecekler ıcın sıkıntı gene yok ) soyle şileye dogru mantı yada gozleme yemeye kacarızapollo7474' Alıntı:Benim tecrübem hiç yok bu konuda,daha önce yarış bile seyretmişliğim yok.Ama yapabiliriz diyorsanız gaz vermeden çıkarız meydana,ne olacak eğlence olur bize de kafa dağıtırız biraz.
kuzne' Alıntı:selim kardeş bizim cj yidemi soksak yarışa.
abı bu sefer lınk vermıyom gecen buldum dye lınk verdım ben almadan aracı aldılar buu sefer alayım ole resmını koyacam ;Dapollo7474' Alıntı:Hayırlısı inşaallah Gökhan,ne buldun?
gokhan5234' Alıntı:zaten nurullah abıyı aradım verdı coskuyu verdı coskuyu en kotu ıhtımale yuruyerek gecerız pıstı![]()
![]()
![]()
gokhan5234' Alıntı:abı bu sefer lınk vermıyom gecen buldum dye lınk verdım ben almadan aracı aldılar buu sefer alayım ole resmını koyacam ;D
abı 2004 otomatık almam bellı devırden sonra eskı 2004-05 jımmylerde sanzuman yaglamyor sanzumanı yakıyor bızım bır abının yarıs aracı her yarıstan sonra sanzuman yaptırıyordu ve hala yaptırıyor bu hafta manuel sanzuman koymayı dendı olmadı ben bır ust kasa alacam onun sanzumanı farklıapollo7474' Alıntı:Link verme zaten,kabaca bilgi versen yeter.Selime söyledim sana bahsetmiştir.Bizim bir abimizde satıyor ondan sordum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-otomatik-beyaz-jimny-off-road-donanimli-78837452/detay
aaynen hacı o alıyosa bıldıgı vardır dıye yıne bızden bırı aldı hayırlı ugurlu olsun gule gule kullansın ne dıyeyımosman_vip90' Alıntı:![]()
;D ;D
sen almadan baskası kaptı demek
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:yoksa sen cj le girmiyecekmisin ? ;D
hocam sen zaten yarıştasın![]()
abicim frenlerine vestenhause takıcam malzemeyi aldım bir türlü baslayamadım.[/td][/tr][/table]
apollo7474' Alıntı:Benim tecrübem hiç yok bu konuda,daha önce yarış bile seyretmişliğim yok.Ama yapabiliriz diyorsanız gaz vermeden çıkarız meydana,ne olacak eğlence olur bize de kafa dağıtırız biraz.
kuzne' Alıntı:[table][tr][td]BOZO' Alıntı:yoksa sen cj le girmiyecekmisin ? ;D
hocam sen zaten yarıştasın![]()
abicim frenlerine vestenhause takıcam malzemeyi aldım bir türlü baslayamadım.[/td][/tr][/table]
hocam yarışta frene ne gerek var ? zaten ayağını gazdan çek kuma çamura takılır durur, ayrıca 10 günden fazla var sen yetiştirirsin,