KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu saatten sonra cumartesiye adam bulunmaz heralde cumartesi yada pazar bişeyler yapalım diyenler el kaldırsın beyoffta fenaydı geçen hafta bu haftada bizmi turlasak içeriyi
Belkide Selimin yada Sabri beyin vince güveniyordur ;D
ama iş Sabri beye kalırsa şnorkel kesmez bide periskop taktırması lazım
Aslında böyle boş durumları değerlendirmek için Beykoz Anadoluhisarı yada her neresi kararlaştırılırsa önce balık tutalım sonra balıkları yerken ( tutuğumuz veya balıkçı ;D ) gezinin planını yaparız yada dalırız bir yerden araziye önce offroad yaparız sonra mangal,,,,,,,
gidelim ;D gezelim ;D sıkıldık offroad yapalım diyenlerden ses yok,,,,, ;D
bu hafta grup yatar, haftaya çene dağını önermeyi düşünüyorum kabul görürse yada başka bir öneri gelir ve o kabul görürse kısmetse gideriz yarın çok zor görünüyor,,,
abi hazırlıgını yap iste, zıpkınınıda al yanına. Benim araba bitince avrasya off road grubu olarak izmitten girip sileden cıkacagımız bi gezi planım var mayıs ayında. Kefken Agva Pembe kayalar v.s sabah 6 gibi yola cıkıp aksam anca doneriz heralde.
abi hazırlıgını yap iste, zıpkınınıda al yanına. Benim araba bitince avrasya off road grubu olarak izmitten girip sileden cıkacagımız bi gezi planım var mayıs ayında. Kefken Agva Pembe kayalar v.s sabah 6 gibi yola cıkıp aksam anca doneriz heralde.