31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,172
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

sabri yucel' Alıntı:
Omer abi tatil nasil gidiyor ? :smiley:

Döndüm ??? hanım çocuklar hafta sonu beni almaya geleceklerdi bu havada orada başıma geleceği biliyordum dün geldim

Etiketler

cakalmehmet' Alıntı:
bu saatten sonra cumartesiye adam bulunmaz heralde :D cumartesi yada pazar bişeyler yapalım diyenler el kaldırsın :D beyoffta fenaydı geçen hafta bu haftada bizmi turlasak içeriyi :D
hafif bir gezi dedik yapalım ama siz arabaya simit taktıracaınız galiba ;D :D

arman abi bu ekibe takılacaksan snorkel taktır mutlaka :smiley: riva kurumustur fakat arka yok camurludur hala bi kac zor ve gec kuruyan yer var.

Hakan555' Alıntı:
arman abi bu ekibe takılacaksan snorkel taktır mutlaka :smiley: riva kurumustur fakat arka yok camurludur hala bi kac zor ve gec kuruyan yer var.
şnorkel yanında balıkadam elbisesi de lazım hakan :D

bu arada sizde plan var mı yarın için ;D

Hakan555' Alıntı:

Belkide Selimin yada Sabri beyin vince güveniyordur ;D
ama iş Sabri beye kalırsa şnorkel kesmez bide periskop taktırması lazım :D
Aslında böyle boş durumları değerlendirmek için Beykoz Anadoluhisarı yada her neresi kararlaştırılırsa önce balık tutalım sonra balıkları yerken ( tutuğumuz veya balıkçı ;D ) gezinin planını yaparız yada dalırız bir yerden araziye önce offroad yaparız sonra mangal,,,,,,,

Beyler

Kendimi tutamıyorum pazartesi 23 nisan benim bayramım :D
uzun soluklu gezi için başlık açarım bakın :eek: beni zorlamayın siz buyrun ;D ;D ;D

arkadaşlar standart 4x4 le gidebilecek yol varsa gelebilirim. ::smiley:

JUNİOR' Alıntı:
arkadaşlar standart 4x4 le gidebilecek yol varsa gelebilirim. ::smiley:

gidelim ;D gezelim ;D sıkıldık offroad yapalım diyenlerden ses yok,,,,, ;D
bu hafta grup yatar, haftaya çene dağını önermeyi düşünüyorum kabul görürse yada başka bir öneri gelir ve o kabul görürse kısmetse gideriz yarın çok zor görünüyor,,,

abi hazırlıgını yap iste, zıpkınınıda al yanına. Benim araba bitince avrasya off road grubu olarak izmitten girip sileden cıkacagımız bi gezi planım var mayıs ayında. Kefken Agva Pembe kayalar v.s sabah 6 gibi yola cıkıp aksam anca doneriz heralde.

Hakan555' Alıntı:
abi hazırlıgını yap iste, zıpkınınıda al yanına. Benim araba bitince avrasya off road grubu olarak izmitten girip sileden cıkacagımız bi gezi planım var mayıs ayında. Kefken Agva Pembe kayalar v.s sabah 6 gibi yola cıkıp aksam anca doneriz heralde.

zıpkın palet maske hepsi yazlıkta, ama inşallah bu geziye bir engel çıkmazsa katılmayı çok isterim,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

SON KONULAR

Geri