selimsani' Alıntı:Ömer Abi sana hayırlı yolculuk, ben nereye geliyorum yaw, çalışmaktan başımızı kaldıramaz haldeyiz... E sen Beyoff a gelmiyorsun o zaman??
selimsani' Alıntı:Ömer Abi sana hayırlı yolculuk, ben nereye geliyorum yaw, çalışmaktan başımızı kaldıramaz haldeyiz... E sen Beyoff a gelmiyorsun o zaman??
apollo7474' Alıntı:Benim problem çözüldü,roket teli çok gergin imiş.Ayarını yaptılar şanzıman düzeldi.Fakat bir ara gidip yağını ve filtresini değiştirmem gerekiyor.
bir sonraki geziye sizide beklerizdmt' Alıntı:muhteşemmmmmmmmmmm........tüm görsellere bayıldım............
![]()
Hakan555' Alıntı:bir sonraki geziye sizide bekleriztabi Omer abimiz sehir disına çıkmaktan vakit bulurda bizi toplarsa
![]()
Kuzukide bi yerlere sıkışırız yawwselimsani' Alıntı:Yaza olur, temmuzun ilk haftası olursa düşünebilirim, gerçi hemşom aracı satışa çıkarmış ama nasıl olacak bilmiyorum, onsuz gitmem ben ;D ;D
Yok abi ben o tek tekeride yere deymeyen birşey bakıyorum.Hakan555' Alıntı:Hemson 4 tekeri yere basan bi araba alacak sanırım. Tek teker ustunde gıdınce vazgecti cabbardan galiba![]()
apollo7474' Alıntı:Yok abi ben o tek tekeride yere deymeyen birşey bakıyorum.