31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,859
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ömer Abi sana hayırlı yolculuk, ben nereye geliyorum yaw, çalışmaktan başımızı kaldıramaz haldeyiz... E sen Beyoff a gelmiyorsun o zaman??

Etiketler

selimsani' Alıntı:
Ömer Abi sana hayırlı yolculuk, ben nereye geliyorum yaw, çalışmaktan başımızı kaldıramaz haldeyiz... E sen Beyoff a gelmiyorsun o zaman??

siz beyoff dedikçe benim içim gidiyor :D sınavlarım olmasa bende gelirdim ya :D

selimsani' Alıntı:

Benim durum biraz karıştı şu an, gemlik kesin sonrası tam net değil,

Benim problem çözüldü,roket teli çok gergin imiş.Ayarını yaptılar şanzıman düzeldi.Fakat bir ara gidip yağını ve filtresini değiştirmem gerekiyor.

apollo7474' Alıntı:
Benim problem çözüldü,roket teli çok gergin imiş.Ayarını yaptılar şanzıman düzeldi.Fakat bir ara gidip yağını ve filtresini değiştirmem gerekiyor.

sende problem yokmuş sevindim olmaması için yağ ve filtreyi değiştir, hatta elin değmişken şanzıman takozunu da bir yoklat, bunları yapmışken, madem roket teli gerginmiş roket teli şanzımana fiber gibi bir parçadan giriyor o parçaya ve çontasınada baktır, yağ kaçağı varmı diye ? yanlış hatırlamıyorsam senin şanzımanın yağ tahliye borusu olacak tıkalımı diye kontrol iyi gelir, bütün bunlar fazla geldiyse bazı marka araçların yağ filtresini değiştirmek için şanzıman indirmek gerekiyor, şanslısın yani ;D

muhteşemmmmmmmmmmm........ :smiley: tüm görsellere bayıldım............ :D

Hakan555' Alıntı:
bir sonraki geziye sizide bekleriz :smiley: tabi Omer abimiz sehir disına çıkmaktan vakit bulurda bizi toplarsa :smiley:

Rica ederim senin bilgin tecrüben ve rehberliğin olmasa katılan arkadaşların muhteşem dostluğu olmasa, gezinin bu şekilde olması mümkün olurmuydu ?
şehir dışı olayı maalesef iş sayılır ve pekte sevimli bir şey değil ödeme diz boyundan yüksek, mecburen ilk durak gemlik ordanda gömeç, karaağaç, çarşamba günü sorun çıktı perşembe yol açık, ;D
işlerimi halledebilirsem ve takat :D kalırsa toparlanırız alibeyadası ordan kazdağları, asoss yaparız nasıl parkur ? :D :D :D

Yaza olur, temmuzun ilk haftası olursa düşünebilirim, gerçi hemşom aracı satışa çıkarmış ama nasıl olacak bilmiyorum, onsuz gitmem ben ;D ;D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR