31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,343
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

ctesi sabah işe giderken acr loftun önünde ssanyog ve suzukiyi görünce ya ekip geç kalacak yada katılım az diye düşünmüştüm. Fakat biraz ilerde mavi pikapın başı çektiği konvoyu görünce ekip tamamdır akşama parkurun detaylarını alırız dedim. Beyoff parkuru nasıl görüşleri alabilirmiyiz?

Etiketler

Gidelim omer abi sorun yok Hakan. Tayfun Alper Anadolu yakasında zaten radara çıkarız elektrik direklerinin olduğu tepeler var cok keyifli parkurlar mevcut .. Amac sadece arac sürmek değil cay mangal sohbette güzel ...

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Helal olsun ciddi yazıyorum bu konuda organize olalım, hatta deniz, göl, nehir kıyısında balığa da çalışırız, cumartesi offroad' la başlarız, akşam arazide kalırız, pazar günüde biraz kar çamur ne varsa oynarız, tabiiki mangal ve odun ateşi semaver çay olmazsa olmaz.

Yapalım;bana uyar.....[/td][/tr][/table]

Sen olmadan olmaz kardesim kim çekecek ö güzel fotografları :smiley: Herkese açık tabiki aynı kadro geziye devam ... Anadolu yakasındaki arkadaşları yazdım yakın oldukları icin tabiki Avrupa yakasındaki arkadaşlarda gelebilir :smiley: Ayrım yok ...

selimsani' Alıntı:
Vay arkadaş bizi çağıran yok yaw... Neyse takılın madem siz....

yaw dur kim kime ne çağırdı ? şu an bi şey yok organize olalım bir cumartesi, akşam arazide kalırız pazar devam ederiz hem balık ta yazdık sensiz olurmu yaw madem öyle sen belirle zamanı

KASAP' Alıntı:
ctesi sabah işe giderken acr loftun önünde ssanyog ve suzukiyi görünce ya ekip geç kalacak yada katılım az diye düşünmüştüm. Fakat biraz ilerde mavi pikapın başı çektiği konvoyu görünce ekip tamamdır akşama parkurun detaylarını alırız dedim. Beyoff parkuru nasıl görüşleri alabilirmiyiz?

hemen tiyoyu veriym parkur göründüğü üzere kum tek sıkıntı çamur geçişlerinde ilk geçen avantajlı, 33" 35" extremlerle geçildikçe çamur daha karışıp zorlaşıyor, benim tespitim bu ama parkur hazırlığı daha bitmedi ne sürprizler çıkar bilemeyiz :D

beyler benim arabayı acil 50-60 inch :D yükseltmem lazım K5 üstüme basar falan kazara aynı bölgede dolaşıyoruz, tırstım bi an :D

sabri yucel' Alıntı:
Canavar kamyon resmen k5 :smiley: Uzak durmak lazım ...

K5 çok ölçülü gezide arkasına düşen kaldı ;D öyle bir durum olabilir, yani
Sabri bey toprak biraz kurusun kalmalı gezi yapalım, herkez onaylarsa Kocaeli Sakarya tarafları nehir göl deniz kıyısı bir yer bile olabilir, bilmem ne dersiniz arkadaşlar ne der ?

abi banada uyar zevkle katılırım aranıza kabul ederseniz :p ama bana acil çıkma filan bi a/t lastik bulmak lazım sıfırları 1200-1400 lira arası :D bu aralar iştende ayrıldım o kadar para veremem :D

cakalmehmet' Alıntı:
abi banada uyar zevkle katılırım aranıza kabul ederseniz :p ama bana acil çıkma filan bi a/t lastik bulmak lazım sıfırları 1200-1400 lira arası :D bu aralar iştende ayrıldım o kadar para veremem :D

forumda 5 adet satılık vardı 2. el bölümüne bi bak ;)

arkadaşlar çok gelmek istememe ragmen olmadı tanışamadım sizlerle işallah başka zaman olabilir takipteyim.ancak normal lastikle gelinebilir mi bilmiyorum m+s lastikle olur mu yoksa sıkıntı mı olur neyse gezi zamanı karar verebilirim herhalde.selim resimler harika videoları da şimdi izleyecegim. ellerine saglık herkese selam ve saygılar.

JUNİOR' Alıntı:
arkadaşlar çok gelmek istememe ragmen olmadı tanışamadım sizlerle işallah başka zaman olabilir takipteyim.ancak normal lastikle gelinebilir mi bilmiyorum m+s lastikle olur mu yoksa sıkıntı mı olur neyse gezi zamanı karar verebilirim herhalde.selim resimler harika videoları da şimdi izleyecegim. ellerine saglık herkese selam ve saygılar.

evet gelinebiliyor , 1 adet musso vardı normal lastiklerle :smiley:

cakalmehmet' Alıntı:

1 önümüz yaz bekleyin aceleye gerek yok,
2 A/T M/T tip ve marka tercihini sormadan kendiniz yapacak kadar tecrübe kazanın, çünki A/T size karda buzda HAFİF çamurda yolda avantaj sağlarken ağır ÇAMURDA zayıf kalacak M/T ile özellikle xtreme M/T ile arabayı arazide tanıyamıyacaksınız ama bu sefer asvaltta özellikle ıslak asvaltta fren kayma sorunu ve karda problem çıkacak, uzun yol sıkıntılı olacak, vs.
3 lastikte yetmiyecek yükseltme vinç şnorkel vs. bir sürü şey çıkacak, yani normal lastiklerle gezilere gelin tecrübe kazanın muhhabetlere katılın, forumu araştırın, her cevabı kendiniz vereceksiniz sadece şu marka şu ölçüde lastik alacam hesaplı satan tanıdığınız varmı diye soracaksınız. o zamana kadar aceleye ve masrafa gerek yok .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR