31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 376
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,122
Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Camurda gezdim demissin ya ordan yabancı bi cisim dolanmasın jantlara ? Ben arabayı yıkarken korumanın icinden kocaman dal cıkarmıstım.

Etiketler

Omer abi mayıs ayında bi kesif gezisi yapalım arkadaslarımıza uyarsa. Aklımda 3 yer var. 1. Kemerburgaz ustunden Catalca Kıyıkoy Castro yetisirse İgneada. 2. Sile Agva Kefken Pembe kayalar 3. Yuvacıktan girip Bursadan veya Kartepeden cıkıs. Bu geziye fakoff destek verir zaten baskan davet ediyor sagolsun. Simdiden istisare edelim. Herkesin guzel tecrube ve fikirleri dogrultusunda buluruz bi yol. Mesela İgneada bolgesini Sabri abi biliyor. Ayrıca saat 10 da degil 6 da bulusmamız lazım gun yetmez yoksa :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Omer abi mayıs ayında bi kesif gezisi yapalım arkadaslarımıza uyarsa. Aklımda 3 yer var. 1. Kemerburgaz ustunden Catalca Kıyıkoy Castro yetisirse İgneada. 2. Sile Agva Kefken Pembe kayalar 3. Yuvacıktan girip Bursadan veya Kartepeden cıkıs. Bu geziye fakoff destek verir zaten baskan davet ediyor sagolsun. Simdiden istisare edelim. Herkesin guzel tecrube ve fikirleri dogrultusunda buluruz bi yol. Mesela İgneada bolgesini Sabri abi biliyor. Ayrıca saat 10 da degil 6 da bulusmamız lazım gun yetmez yoksa :smiley:

kısmet olurda bir engel çıkmazsa hepimiz geliriz hakikaten bu tip gezi önerileri istişare edilmeli bence, mesela iğneada olursa yatılı olması daha uygun olur gidiş geliş 600 km. civarı olacağı için kıyıköy midye veya uygun bir yerde konaklama yapmazsak o doğayı ve güzellikleri değerlendiremeyiz, ve yorucu olur, bence ilk geziyi fakoff la yapıp diğer gezilerde de güzel bir planlama yapalım bence

parça kaliperden çıkmış, iki parçaymış bu , bunun altında birleşik bir parça daha varmış ama o kayıp tabi :D o parçayı bulamazsın dedi adam ama çok önemli değilmiş, götürdüğüm parçayı iyice sabitleyip sıkıştırdılar yerine, ayrıca aracın altına orjinal muhafazasınıda taktırdım kafam biraz daha rahatladı artık :smiley: birde hazır lastiği söktürmüşken hepsini söktürdüm, kaliperleri sprey boyayla kırmızıya boyadım güzel oldu :D

abi keşke olsamda kendi işimi kendim görebilsem :D özledim sizi ya bu hafta sonu buluşalım bu özlemi bitirelim :D

cakalmehmet' Alıntı:
parça kaliperden çıkmış, iki parçaymış bu , bunun altında birleşik bir parça daha varmış ama o kayıp tabi :D o parçayı bulamazsın dedi adam ama çok önemli değilmiş, götürdüğüm parçayı iyice sabitleyip sıkıştırdılar yerine, ayrıca aracın altına orjinal muhafazasınıda taktırdım kafam biraz daha rahatladı artık :smiley: birde hazır lastiği söktürmüşken hepsini söktürdüm, kaliperleri sprey boyayla kırmızıya boyadım güzel oldu :D

canım kardeşim yazdıklarımı okusana,
parçayı tahmin ettim kısmını geç frende önemsiz parça yoktur, o parça balataların sabit titreşimsiz ve boşluksuz durmasını saglıyan parça görmeden tahmini olarak yazıyorum, ona önemsiz diyen ustaya sorsaydın bir parça toz yada çamur balata boşluğundan pistonun çalıştığı conta yada körük arasına kaçarsa ne olur diye toplu iğne başı kadar yada daha küçük bir toz, pas yada çamurdan bahsediyorum. eğer direksiyonun tekere göre sağ yada sol çekme yaparsa jant ütü gibi ısınırsa o ustaya bendende selam söyle, yada o parçayı yaptırmanın yada bulmanın yoluna bak, muhakkak vardır o markanınki uymazsa diğer marka uyar,,,,
yukarıda yazdığım arıza çıkarsa yaz tarif ederim elin yatkınsa sende yaparsın ama sıkıntılı iş

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
parçayı tahmin ettim kısmını geç frende önemsiz parça yoktur, o parça balataların sabit titreşimsiz ve boşluksuz durmasını saglıyan parça görmeden tahmini olarak yazıyorum, ona önemsiz diyen ustaya sorsaydın bir parça toz yada çamur balata boşluğundan pistonun çalıştığı conta yada körük arasına kaçarsa ne olur diye toplu iğne başı kadar yada daha küçük bir toz, pas yada çamurdan bahsediyorum. eğer direksiyonun tekere göre sağ yada sol çekme yaparsa jant ütü gibi ısınırsa o ustaya bendende selam söyle, yada o parçayı yaptırmanın yada bulmanın yoluna bak, muhakkak vardır o markanınki uymazsa diğer marka uyar,,,,
yukarıda yazdığım arıza çıkarsa yaz tarif ederim elin yatkınsa sende yaparsın ama sıkıntılı iş

tamam abi haftaiçi birgün arabanın alt takımını tamamen elden geçirticek babam farklı bir ustaya, o arada onuda sordururum yaptırmaya çalışırım o ustaya[/td][/tr][/table]

cakalmehmet' Alıntı:
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:

tamam abi haftaiçi birgün arabanın alt takımını tamamen elden geçirticek babam farklı bir ustaya, o arada onuda sordururum yaptırmaya çalışırım o ustaya[/td][/tr][/table]

bence 4 teker bakım yaptır kafan rahat olsun o bir tekerde olduysa diğerlerindede yenileme zamanı gelmiştir, frenleri iyice kontrol ettirmende fayda var alt takımda bu arada aradan çıkar bakılır,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR