3C - Car Clean&Care (Oto Temizlik ve Bakım) - Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,386
Ynt: 3C - Car Clean&Care (Oto Temizlik ve Bakım) - Ankara

umutcelikel' Alıntı:
Ozan hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim:smiley:)) Geçen konuştuğumuzda patladım gelemedim kusura bakma, yarın (Cumartesi) mutlaka ziyaretine geleceğim.
jan' Alıntı:
Ozan hayırlı olsun , haftaya uğrarım ankda olucam görüşürüz

teşekkür ederim ne zaman isterseniz gelebilirsiniz ben sürekli dükkandayım

Etiketler

Ozan Hayırlı Olsun....

Pazar hepimiz yanındayız..... :smiley:

mrb hayırlı olsun,toplandıgımızda alfonseden bilgileri aldım,tanışmakiçin ugramaya çalışsacagım

Bu konu bana ilaç gibi geldi kaç gündür kara kara düşünüyordum benim aleti nerde şöyle adam gibi detaylı temizlik yaptıracağım diye duydumki gezenbilirliler özelmiş bende yeniyim ama artık herhalde aileden kabul edersiniz beni de

pazar günü ankara dışında oldugum için işyerinizdeki gezenbilir ankara toplantıssna gelemedim,başka sefere umarım
kimler geldi işyerinize pazar günü?

ferdane gül' Alıntı:
pazar günü ankara dışında oldugum için işyerinizdeki gezenbilir ankara toplantıssna gelemedim,başka sefere umarım
Bugun disarda gezdiler diye biliyorum

Ozan Hayırlı olsun başlığı şimdi gördüm. En kısaz zamanda uğrayacağım yanına.

Selamlar

Teknokta' Alıntı:
Bu konu bana ilaç gibi geldi kaç gündür kara kara düşünüyordum benim aleti nerde şöyle adam gibi detaylı temizlik yaptıracağım diye duydumki gezenbilirliler özelmiş bende yeniyim ama artık herhalde aileden kabul edersiniz beni de

yeni eski farketmez artık ailedensiniz

ferdane gül' Alıntı:
ufukozkan' Alıntı:
Bugun disarda gezdiler diye biliyorum

dükkanda buluşup çankaya mühye köyüne gittik biraz gezdik çamurda oynadık :D

Arkadaşlar benim sanayi maceram bittiii

Şimdi iş geldi şöyle güzel bir kuaför hizmetine benim cici zj ye bi röfle attırıp bir fön çektirmek istiyorum ama ozan beyden randevu almak gerekiyomu bi de yarın müsaitlermi kendisi nasıl öğreneceğim bilmiyorum ulaşabilen olupda bana yardımcı olabilecek olursa minnettar kalırım

Teknokta' Alıntı:

Şimdi iş geldi şöyle güzel bir kuaför hizmetine benim cici zj ye bi röfle attırıp bir fön çektirmek istiyorum ama ozan beyden randevu almak gerekiyomu bi de yarın müsaitlermi kendisi nasıl öğreneceğim bilmiyorum ulaşabilen olupda bana yardımcı olabilecek olursa minnettar kalırım
Ben soyluyorum simdi

Teknokta' Alıntı:

yarın müsaitiz gelebilirsiniz
bu arada telefon numaram 0532 607 80 20 / 425 02 06 gece 24 e kadar arayabilirsiniz

Yarın sabah ordayım çayımı demli severim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR